Concert acustic VAMA la Hard Rock Cafe pe 5 aprilie 2017

Miercuri, 5 aprilie 2017, de la ora 21:30, va asteptam la Hard Rock Cafe la un show acustic cu una dintre cele mai iubite trupe românesti, Vama.


Baietii scot chitarile din priza si va asteapta sa ascultati hiturile trupei intr-o reinterpretare unica, dupa 3 ani de la precedentul show de gen din Hard Rock Café.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tai preferați si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garantează cea mai placuta experienta live.

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preturi:
– Cu loc la masa: 90 lei
– Fara loc, in fata scenei, pe ringul de dans: 55 lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole