Concertul “Gypsy Rock (Change Or Die)” aduce cel mai mare numar de artisti prezenti pe scena Salii Palatului

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Concertul “Gypsy Rock (Change Or Die)” aduce cel mai mare numar de artisti prezenti pe scena Salii Palatului

Proiectul Damian Draghici & Brothers aduce pe scena Salii Palatului vineri, 31 martie 2017, un numar impresionant de persoane – peste 40, o imensa desfasurare de forta si o premiera in Romania.

Stefan Banica, Loredana, Delia, Lora, Smiley, Alina Eremia, Cristina Balan, Nicole Cherry, Connect-R, Cornel Ilie, Feli sunt printre artistii care vor urca alaturi de Damian & Brothers in cadrul mega-concertului “Gypsy Rock (Change Or Die)”, dar si instrumentisti, dansatori, backing vocals.

Pe langa premiera numarului de artisti, concertul marcheaza si 10 ani de activitate Damian & Brothers, dar si ziua de nastere a lui Damian Draghici.

O seara magica, peste doua ore in care publicul va vibra alaturi de artistii prezenti pe scena, printr-o reprezentatie senzationala care va integra instrumentele traditionale lautaresti cu elemente de rock si ritmuri de dubstep, reggae si gypsy blues – o productie inedita pentru Sala Palatului. Biletele au fost puse in vanzare pe Eventim.ro (http://www.eventim.ro/ro/artist/damian–brothers-prezinta-gypsy-rock-1544/profile.html).

Recent, Damian & Brothers a primit Discul de Aur pentru vanzarile albumului “Gypsy Rock (Change Or Die)”, material discografic cu 16 piese si peste 20 de colaborari. Albumul a fost creat, produs si coordonat de catre Damian Draghici. Producatorii generali ai albumului sunt Universal Music Romania si Gypsy Productions Romania, iar producatorii executivi ai albumului sunt Damian Draghici si HaHaHa Production.

Albumul este disponibil in format fizic si digital, in toate magazinele de specialitate si pe toate platformele de streaming si download, accesand: https://UMR.lnk.to/GypsyRockPR

Trupa Damian & Brothers a luat nastere acum zece ani, in decembrie 2006, la initiativa artistului Damian Draghici. De la infiintare si pana in prezent, Damian & Brothers a sustinut peste 600 de concerte in Romania si in strainatate, devenind un simbol de neegalat al muzicii cross over.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,8883 RON
USD 1 x USD = 4,6535 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 iunie 2024

Acum la Bucureşti
34 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner