Concert Adam Haraszti Project in premiera in Romania

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert Adam Haraszti Project in premiera in Romania

Miercuri, 16 noiembrie 2016, orele 20:00, va invitam la un concert de jazz in premiera, la Club Manufactura din Timisoara cu britanicii de la Adam Haraszti Project.
Pret intrare: 25 lei


Concertul are loc in cadrul, Timisoara – Capitala Tineretului din Romania.

Fb event: https://www.facebook.com/events/348197198864284/permalink/353054711711866/

Adam Haraszti Project

Muzica lor este descrisă ca fiind un amestec de jazz, soul şi hip-hop, iar până la ora actuală formaţia a scos un E.P. care se numeşte The First. Tobarul Adam Haraszti a pus bazele acestui grup la sfârşitul anului trecut, după ce s-au întâlnit la un jam session desfăşurat în capitala Marii Britanii. Alături de Adam Haraszti din această formaţie mai fac parte Sheldon Agwu (chitară), David Mrakpor (bass) şi Bodo Maier (trompetă).

Sheldon Agwu a început să studieze chitara fiind inspirat de muzica unor nume ca BB. King, Freddie King, Albert King sau Jimi Hendrix şi este pasionat de Rock, Pop, Funk şi Latin.

David Mrakpor este un multi – instrumentist care mai colaborează şi într-un proiect de hip hop numit The Age Of Luna. Până la ora actuală artistul a avut câteva apariţii în celebrul club de jazz din Londra Ronnies Scotts Jazz Club şi a avut o sesiune de înregistrări cu legendarul muzician Roy Ayers. Artistul care este implicat în mai multe proiecte muzicale citează la capitolul influenţe nume ca Don Blackman, Bernard Wright, Herbie Hancock, Norman Connors, Azymuth, Milt Jackson, Bobby Hutcherson, Karriem Riggins sau J Dilla.

Bodo Maier a studiat trompeta de mic copil şi a absolvit Hochschule Luzern – Musik în Elveţia. Printre numele cu care a colaborat până acum merită să îi amintim pe Delinquent Habits, Matthias Rüegg [Vienna Art Orchestra], Joseph Bowie, Monty Phython’s Spamalot Musical (Zürich), Christoph Walter Orchestra, David Liebmann, St. Petersburg Improvisers Orchestra, Barry Guy, Peter Evans, Anarkoflamenco, Joe Haider, Roberto Koch, Mauro Martins, Viviane de Farias, Ricardo Fiuza, Linsey Alexander şi Eric „Guitar” Davis.

Youtube link:

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9690 RON
GBP 1 x GBP = 5,8022 RON
USD 1 x USD = 4,5823 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 martie 2024

Acum la Bucureşti
8 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner