Concert aniversar: “Zdob si Zdub 20 de ani” si album nou pe 20 noiembrie la Arenele Romane

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert aniversar: “Zdob si Zdub 20 de ani” si album nou pe 20 noiembrie la Arenele Romane

Vineri, 20 noiembrie 2015, BestMusic Live Concerts & Cuibul vă invită începând cu ora 19:00 la un concert al trupelor Zdob și Zdub în Arenele Romane.


Trupa “Zdob si Zdub” va sustine un concert aniversar care va marca 20 de ani de existenta si va lansa o compilatie de piese needitate sub titlul, “20 de veri”.

Toamna se face vinul, toamna “Zdob si Zdub” serbeaza ziua de nastere. Trupa “Zdob si Zdub” invita fanii la Arenele Romane din Bucuresti la un party etno-rock, sa sarbatoreasca impreuna cei 20 de ani de existenta si, totodata, sa le fie alaturi la lansarea unui album simbolic pentru acest prilej – “20 de veri”.

Pe scena Arenelor Romane veti avea parte de cele mai tari hituri zdubesti, adunate in acesti 20 de ani de activitate iar pe noul CD veti “gusta” din 16 piese needitate, inclusiv 3 single-uri noi.Toamna aceasta Zdob si Zdub strange cea mai bogata roada pentru voi!

O serie de trupe si de invitati speciali din Basarabia, vor fi anuntati in curand!

Biletele se gasesc pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) la urmatoarele preturi:

– Golden Circle in fata scenei – 80 de lei (doar 200 de bilete)
– Acces General – primele 200 de bilete costa 50 de lei. Dupa epuizarea acestora, pana pe 19 noiembrie, biletele Acces General costa 55 de lei iar la intrare, in ziua concertului, biletele Acces General vor costa 60 de lei, in limita locurilor disponibile.

Concertul are loc in cort incalzit si bine aerisit!

Un eveniment BestMusic Live Concerts & Cuibul

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9692 RON
GBP 1 x GBP = 5,9059 RON
USD 1 x USD = 4,5468 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 iulie 2024

Acum la Bucureşti
31 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner