Concert Blackbeers in Pub Gyuri

In data de 3 iunie 2011, intr-o zi de vineri, de la ora 21:00 sunteti invitati in Gyuri’s Pub din Bucuresti pentru un concert Blackbeers – Irish Celtic Rock & Punk.

Pretul unui bilet este de 15 lei si se poate achizitiona de la intrarea in Pub.

Muzica de calitate, buna dispozitie, bere neagra, kilt…intr-un cuvant spirit irlandez. Este ceea ce trupa Blackbeers (irish/celtic rock & punk) va semana in randurile publicului poftit sa ia parte la o seara de neuitat vineri, 3 iunie, orele 21 in Gyuri’s Pub din Bucure ti. Nu ezitati sa va inarmati cu multa voie buna i daca aveti elemente de costum sau recuzita in ton cu aceasta tema, indrazniti sa le purtati i cu aceasta ocazie.

Formatia infiintata in Oradea in 1999 de Peter Moynahan (liderul trupei), i-a inceput activitatea cantand muzica traditionala irlandeza intr-un format acustic. Din anul 2005 abordeaza genul celtic-rock i, dupa o intrerupere de 2 ani, timp in care i-a mutat re edinta in Bucure ti, trupa reapare pe scena in 2010, cu ocazia Zilei Irlandei, intr-o componenta aproape noua, de data aceasta intr-o maniera de celtic/irish rock i influente punk.

Cantece precum Drunken Sailor, Whiskey In The Jar, Charlie Is My Darling, In Heaven There Is No Beer i multe altele cu talc irlandez, nu vor lipsi din playlistul trupei.

And…because “A drink precedes a story” cum spune un cunoscut proverb irlandez, haideti sa savuram impreuna ni te “Beri Negre” i sa lasam pove tile lor sa curga pe ritmuri celtice.

Slainte!

Semneaza P.R. Alia Talo

www.blackbeers.com
www.gyuripub.ro

Gyuri’s Pub – Bucuresti
Str. Strada Anastasie Panu 24
Tel. 0730 603 255


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole