Universal Music va relansa catalogul INXS

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Universal Music va relansa catalogul INXS

WELCOME (BACK) TO WHEREVER YOU ARE!

UNIVERSAL MUSIC VA RELANSA CATALOGUL INXS

Ca urmare a unui nou contract, pe termen lung, albumele de catalog ale trupei INXS, una dintre cele mai populare trupe din ultimii 25 de ani, vor fi relansate de Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume. Primele titluri vor fi disponibile de luna viitoare.

Intelegerea a fost parafata de Chris Murphy, managerul celor de la INXS si Andrew Daw, Vice Presedinte Strategic Marketing, Universal Music Group International.

Contractul este valabilpentru toate teritoriile, exceptand America de Nord si Sud.

De la formarea trupei, in Australia in 1977, INXS a lansat pe piata albume ce s-au vandut in peste 30 de milioane de exemplare in intreaga lume, a avut number one-uri pe patru continente, sase albume de Top 10 in Marea Britanie, cinci albume de Top 20 in Statele Unite Ale Americii si 33 de hit-uri in tara lor natala.

Printre materialele cu cel mai mare succes ale trupei, se numara Kick in 1987, ce a inregistrat vanzari de peste 10 milioane de exemplare, X in 1990 si Welcome To Wherever You Are, in 1992.

Line-up-ul actual al trupei INXS ramane o forta majora in muzica, avand concerte cu casa inchisa in intreaga lume.

Trupa a anuntat recent ca se vor afla printre headlinerii festivalului Southern Sounds ce are loc la Londra in iunie.

La inceputul anului trupa a intreprins primul lor turneu australian din 2007.

Albumele de catalog INXS, remasterizare, vor fi relansate de Universal Music in aceasta vara si vor fi disponibile pentru prima data in ultimii ani, atat in format fizic, cat si digital.

Noile lansari, printre care si un nou album in 2011, intitulat Collection, vor fi sustinute de activitati intense de promovare si marketing.

Andrew Daw a declarat: “Suntem incantati sa luam parte la reintoarcerea INXS. Oamenii au tendinta de a uita cat de importanti au fost. In anii ’90, impreuna cu U2 si Guns N’ Roses, au reprezentat o adevarata trupa de stadion. Suntem nerabdatori sa acordam acestor lansari respectul cuvenit.”

“INXS si Chris Murphy, managerul lor, sunt fericiti ca toate albumele lor clasice vor fi lansate la Universal Music si sunt nerabdatori sa lucreze alaturi de NS&A si departamentul care se ocupa de catalogul international al UMG, pentru a repune pe harta muzicala, la loc de cinste, un brand creat in anii ’80 si ‘90”, a declarat Nick Stewart, CEO Nick Stewart & Associates.

NS&A este o companie de consultanta in management si marketing care lucreaza cu Murphy si Universal Music la catalogul INXS.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner