Concert Celelalte Cuvinte pe 22 Octombrie The Silver Church Club

Grupul oradean Celelalte Cuvinte va sustine un nou concert in Bucuresti pe data de 22 Octombrie incepand cu orele 21 in The Silver Church Club. In timpul celor doua ore ale concertului trupa va interpreta piese din repertoriul propriu, de la inceputuri pana la cele de pe albumul STEM lansat in 2008.

Pretul biletelor va fi de 30 lei in avans si 40 lei in ziua spectacolului.
Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Magazinele Vodafone, librariile Carturesti si pe www.eventim.ro).

Cei care-si achizitioneaza biletul anticipat prin reteaua Eventim pot participa la un concurs si sa castige unul din cele patru seturi de premii: un tricou, o insigna si un afis cu autigrafele trupei! Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti seria de cifre de sub codul de bare unic de pe fiecare bilet impreuna cu numele la adresa concurs@celelalte-cuvinte.ro

Pana in data de 19 octombrie in fiecare zi de luni va fi desemnat un castigator prin tragere la sorti pe baza codurilor inscrise pana in acel moment. Astfel cei care-si procura biletul in aceasta saptamana si trimit codul de bare vor participa la toate cele patru extrageri care vor avea loc. Concursul este deschis si celor care si-au achizitionat deja bilet. Premiile se vor putea ridica in ziua concertului de la intrare.

Castigatorul primei saptamani este:
– Catalin Dumitrache (Serie bilet: 0009973619003675181700)

Parteneri: CityFM, 24FUN, MetalHead, Jurnalul National, BestMusic.ro, HMM, Rockxpress, MetalAct, Radio Lynx, Port.ro, MetalFan, Rockpolis, Metropotam.ro, BangYourBrain, MuzicaBuna.ro, Maximum Rock Magazine, RockStage si dB Technologies.

Un spectacol Hard as a Rock.

Info: www.celelalte-cuvinte.ro


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole