Ritmuri tiganesti traditionale pline de mister

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Ritmuri tiganesti traditionale pline de mister

Joi, 1 octombrie 2009, incepand cu ora 22.00, Clubul El Comandante, localizat pe str. Stavropoleos la nr.8, readuce pe taramurile romanesti, ritmurile balcanice i sunetul Europei tigane ti prin trupa de muzica tiganeasca AMARO DEL.

Clubul El Comandante Estudiante sau pentru cunoscatori simplu El Comandante este renumit printre iubitorii de muzica buna pentru noptile de buna dispozitie si ritmuri alese. Astfel, pentru a nu se dezminti, El Comandante continua sa ofere momente pline de energie prin concertul trupei Amaro Del, de pe 1 octombrie 2009. Pretul unui bilet va fi de 20 lei, in schimbul caruia trupa promite o seara incendiara, data de combinatia unica intre ritmurile traditionale tiganesti si acorduri actuale de rock.

Fondata in Serbia, in 1988, trupa si-a ales numele de Amaro Del din limba tiganeasca, denumire ce poate fi tradusa in romana drept “Dumnezeul meu” iar in componenta sa si-au impletit sufletul muzical cinci talente distincte: Branislav Spasojevic – fondator, lider si vocalist, Milena Bozovic – contrabass si vocalista, Darko Zezelj – chitara, Marko Milovanovic – chitara, Nicu Enache – percutie.

Trupa Amaro Del, a colaborat de-a lungul timpului cu muzicologi si etnologi, a calatorit si a invatat, ascultat si inregistrat cantece tiganesti autentice, incarcate de sensibilitate si simbolistica lirica, toate acestea pentru a-si pastra originalitatea si autenticitatea. Fiecare concert pe care Amaro Del il sustine este plin de pasiune si spontaneitate, cei doi vocalisti ai trupei lasandu-se purtati de atmosfera unica data de public si de locatie si de sentimentele de moment generate de acestea.

In Romania, trupa a sustinut nenumarate concerte in cluburi, pe scenele festivalurilor alaturi de nume cunoscute precum Vita de Vie, Connect-R, Sarmalele Reci dar si in cadrul petrecerilor private la care sound-ul plin de energie al muzicii Amaro Del s-a impus.

El Comandante sau El Comandante Estudiante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Grande Comandante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, parte din acest grup este si restaurantul cu terasa La Historia, unde se servesc zilnic mancaruri alese la un pret rezonabil, unde se pot savura cocktailuri si frappe-uri delicioase si toate acestea in cel mai hot spot din Bucuresti: centrul istoric. Pentru perioada verii, brandul El Comandante are la dispozitie si un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia un echipaj specializat organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar :”Party para la resistencia!”.
Rezervari: 0728.556.043

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner