Concert David Duchovny la Sala Palatului din București

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert David Duchovny la Sala Palatului din București

Data Duminică, 10 Februarie 2019
Ora 20:00
Locație Sala Palatului, București, România

Nu, Nu sunt Dosarele X! Este o evadare din Californication! David Duchovny e hotărât să răpească inimile românilor! Singurul actor care a câștigat Golden Globe pentru “Cel mai bun actor” într-o serie de Televiziune atât la categoria Comedie, cât și Dramă!

Actorul care a jucat alături de nume mari precum Brad Pitt, Mimi Rogers, Julia Roberts, George Clooney Robin Williams. A făcut furori în ”Dosarele X” și ”Californication”.

Actorul care a scris 3 cărți și a lansat deja 2 albume muzicale.

David Duchovny Vine In România!

Aflat pe ultima sută de metri cu lucrul în studio pentru cel de-al treilea album, actorul și-a stabilit turneul European din 2019. Și-a anunțat fanii din întreaga lume pe Facebook-ul său. În România ajunge pe 10 februarie 2019, iar biletele sunt deja puse în vânzare!
Prima dată în România

Pentru prima dată în România, țară pe care a pus-o în agenda de turneu a doua, după Rusia, David va concerta alături de band-ul sau, la Sala Palatului în data de 10 februarie 2019, în concertul Every Third Thought Tour. Turneul poartă numele albumului, iar Bucureștiul este o destinație extrem de așteptată de artist. El a spus că a auzit multe despre căldura publicului român și că i-au primit foarte bine toate filmele și serialele, abia așteptând să compară în fața acestuia pe 10 februarie la ora 20.00.

Cu ocazia acestui turneu, David Duchovny revine pentru a doua oară în Europa în calitate de cântăreț. Și o face întrucât primul turneu a avut un succes răsunător! De altfel, mesajul lui este pe cât de simplu, pe atât de puternic: See You In Europe!


Biletele s-au pus in vanzare astfel:

  • Categoria Vip – 350 lei
  • Categoria 1 – 250 lei
  • Categoria 2 – 150 lei
  • Categoria 3 – 120 lei
  • Categoria 4 – 90 lei

Biletele se pot achiziționa Online: Eventim, Bilete.ro, Bilet.ro, Iabilet.ro, Blt.ro, Myticket.ro și în rețeaua magazinelor partenere și la casa de bilete a Sălii Palatului.


Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/249974019192325

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 26 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9753 RON
GBP 1 x GBP = 5,8238 RON
USD 1 x USD = 4,5970 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 27 februarie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner