CONCERT DE LANSARE PARAZITII – SLALOM PRINTRE CRETINI

Aseara in club Gossip, trupa Parazitii a sustinut un concert de lansare a celui mai recent album al lor, editat de Cat Music si intitulat SLALOM PRINTRE CRETINI.

Ora 19.00 – in fata clubului au inceput sa se adune fanii.

Ora 20.00 – aproape ca nu se putea trece prin fata clubului Gossip, deoarece fanii au impinzit strada. Inauntru se auzea din cind in cind:"Fraaaaate, cit e de full afara, nu mai ai loc s-arunci un ac!"

Ora 20.30 – warm up Freaka, sala incepe sa se umple.

Ora 21 – Aproape ca nu mai poti sa respiri, e foarta multa lume, aparatele de aer conditionat abia mai fac fatza. La intrare vinzoleala mare, si mai multa lume, coada la intrare, fani nerabdatori sa intre mai repede in sala.

Pe la 10 seara incepe concertul. In deschidere piesa "Mesaj pentru Europa". Fanii in delir, cinta impreuna cu Parazitii. Urmeaza "De ziua ta". Delir total! Refrenul este fredonat de fani, la maxim! "Dada…de ziua ta".

Concertul continua cu inca 24 de piese din repertoriul trupei, plus 2 piese la bis. In final fanii sint invitati sa fie prezenti in fiecare joi in clubul Gossip, pentru a asculta muzica hip hop de calitate.

SLALOM PRINTRE CRETINI-cel mai bun album Parazitii de pina acum!


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole