Nicoleta Luciu, terorizata de cainii de pe platourile Buftea

Nicoleta Luciu, eroina principala a telenovelei "Inima de tigan" de la Acasa TV, este nevoita, pentru a-si lua costumele de la Casa Z unde se afla garderoba, sa se confrunte, zilnic, cu o o ceata de sase caini comunitari, destul de iritati de pelerinajul actorilor prin teritoriul lor, relateaza Cancan.

Actrita este fugarita si latrata amenintator de maidanezii de la Buftea pe drumul spre si de la garderoba, motiv pentru care a inceput sa creeze mici strategii pentru a se strecura nevazuta.

Ea pandeste inainte sa iasa de la garderoba si cand prinde "culoar liber" alearga cat poate pana la prima cladire care ii ofera adapost.

Se pare ca vedeta a prins teama mai cu seama fata de o anumita catelusa din grupul "terorii", pe nume "Fetita".

In aceeasi situatie cu Nicoleta se mai afla majoritatea actorilor din distributia serialului, care, de asemenea, isi incep ziua de filmare cu o proba de viteza pana la garderoba si inapoi.

Singurii care au scapat de teroarea canina sunt cei care au adoptat metoda negocierii.

"Sunt doar cativa care se descurca, pentru ca vorbesc cu ei. Cainii se linistesc, daca ii iei cu vorba buna. Dar la inceput nu cred ca a scapat vreunul nealergat", a declarat un angajat al studiourilor din Buftea.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe