Concert My Queen cu Dan Helciug la Hard Rock Cafe, Bucuresti

Miercuri, 5 septembrie 2018 este ziua Freddie Mercury la Hard Rock Cafe Bucureşti. De ziua de naştere a artistului care a schimbat fundamental scena rock şi a revoluţionat topurile de profil, te aşteptăm cu un concert tribut susţinut de Dan Helciug de la ora 21.30, clipuri Queen şi alte surprize.

Vino să asculţi “Don’t stop me know”, “I want to break free”, “The show must go on”, “Somebody to love” si multe alte hituri care vor spune povestea unui artist nemuritor! Toţi cei care vor purta în seara în care Freddie ar fi împlinit 72 de ani o mustaţă, falsă sau naturală ;-), vor primi un desert din partea casei.

Prețul unul bilet de concert este de 20 lei. Încasările rezultate din vânzarea biletelor vor fi donate către fundaţia The Mercury Phoenix Trust.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro: Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele Selfpay din toată țara. Le puteți cumpăra şi în ziua concertului la intrare, în limita locurilor disponible.

Evenimentul Freddie For A Day de la Bucureşti face parte dintr-o serie de evenimente tematice realizate anual de restaurantele Hard Rock Cafe din întreaga lume, în parteneriat cu The Mercury Phoenix Trust. Organizaţia caritabilă a fost fondată în 1992 de Brian May, Roger Taylor şi Jim Beach, managerul trupei Queen, în memoria lui Freddie. În ultimii 22 de ani The Mercury Phoenix Trust a făcut donaţii de peste 16 milioane de dolari şi a finanţat peste 700 de proiecte dedicate luptei împotriva virusului HIV.

Partener media: Rock FM.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole