Școala de Vară Antipa 2018 – Prin mări și oceane, după crustacee

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Școala de Vară Antipa 2018 – Prin mări și oceane, după crustacee

Între 3 și 7 septembrie 2018, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copiii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani să se îmbarce la bordul navei Antipa și să pornească într-o călătorie imaginară „Prin mări și oceane… după crustacee”. Copiii vor descoperi împreună cu specialistul Muzeului, Dr. Ana Petrescu, locuitorii palatelor de coral ale Pacificului, cârdurile de languste din marea Caraibilor sau micile crustacee îmbrăcate în haine multicolore!


Micuții vor îmbrăca halatul de cercetător, apoi, cu ajutorul microscopului, vor observa plăpândele creaturi care alcătuiesc planctonul și vor descoperi ce rol are acesta în lanțul trofic. Întorși la țărm după această aventuroasă expediție, copiii își vor nota atent toate observațiile de exploratori oceanografi și le vor povesti mai târziu părinților și prietenilor prin ce metode putem ocroti marea.

Cursurile se vor desfășura de luni până vineri, între orele 10:15 și 12:15, în Sala Atelier de la etajul Muzeului iar rezervările se pot face trimițând un email pe adresa info@antipa.ro sau sunând la telefonul 021.312.88.26. Programările se fac în ordinea înscrierii, în limita a 15 locuri/modul, iar costul de participare este de 150 lei/copil sau 250 lei/2 frați.

Puteți afla mai multe detalii despre Școala de Vară de la Antipa accesând pagina de web www.antipa.ro sau pe pagina de facebook a Muzeului „Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa.


Partener: DaVinci Learning
Parteneri media: Radio Romania Cultural, UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Grădinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, mamica.ro, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, HotNews, SmartWoman, Mămica de azi, Mami, stiripentrucopii.com, kidsnews.ro, labucatarie.ro.

Evenimente Recomandate
Depeche Mode la Arena Nationala 2023
ARTmania 2023

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 2 iunie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9696 RON
GBP 1 x GBP = 5,7565 RON
USD 1 x USD = 4,6562 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 2 iunie 2023

Acum la Bucureşti
23 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner