Concert Sear Bliss, Thy Catafalque, The Committee, Warhymn si Smae, in cadrul QFEST – ziua 6

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert Sear Bliss, Thy Catafalque, The Committee, Warhymn si Smae, in cadrul QFEST – ziua 6

QFest – Ziua VI – Sear Bliss, Thy Catafalque, The Committee, Warhymn si Smae vor concerta pe scena din Quantic sâmbătă, 7 octombrie 2023. Accesul publicului va fi permis de la ora 19:00.
Bilete:

 • 80 lei – acces general – earlybird in limita a 100 de bilete -> https://bit.ly/3EEgkQG
 • 90 lei – acces general – presale – până pe 6.10.2023 inclusiv
 • 100 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 7.10.2023 oline și la intrare

În a șasea zi de Qfest mergem pe o formula METAL. Va fi o noapte foarte specială, cu 5 spectacole speciale împreună cu Sear Bliss, Thy Catafalque, The Committee, Warhymn și Smae.

SEAR BLISS
Anul 2023 este special în activitatea Sear Bliss, nu doar pentru că trupa își sărbătorește cea de-a 30-a aniversare, ci și un al cincilea spectacol la București. Așa că pe 7 octombrie, concertul de la Quantic va fi unul festiv, Sear Bliss va sărbători aceste repere cu un spectacol special. Ne vom bucura de piese de pe albumele anterioare și, de asemenea, de piese noi de pe al 9-lea album al trupei care urmează să fie lansat anul viitor.
Ne vedem în Quantic pentru un concert special și apoi ne întâlnim la bar pentru o sărbătoare cuvenită!

THY CATAFALQUE
Media muzicală ii etichetează de obicei ca fiind metal de avangardă, dar discografia pe care Tamás a construit-o în ultimii 25 de ani constă din mult mai multe stări și elemente muzicale, cum ar fi black metal, influențe etno, folclor maghiar, electronica și multe subgenuri de metal. Tamás lucrează împreună cu casa de discuri franceză Season of Mist din 2011 și, în ultimii doi ani, a construit în sfârșit o trupă live pentru a afișa un alt strat al laturii sale creative în continuă schimbare. Thy Catafalque va concerta in sfarsit în România: Timișoara (6 octombrie) și București la Q-Fest (7 octombrie).
Povestea completă aici: https://season-of-mist.com/bands/thy-catafalque/

THE COMMITTEE este o colaborare internațională a artiștilor Black Metal. A început ca un proiect de doi oameni în 2007, iar trupa s-a format într-un colectiv complet doar câțiva ani mai târziu.
Acestia cântă o simfonie de Doom/Black metal întunecat și rece, inspirată de filozofiile distopice, arta sadică a ingineriei sociale, evenimentele istorice sumbre și partea pur distructivă a naturii umane.
Membrii trupei sunt complet apolitici și plutesc deasupra ștampilelor și etichetelor, inspirându-se din cele mai rele aspecte ale istoriei omenirii și din inevitabila ascensiune a unui viitor distopic.
Discografie:
Holodomor – EP / 2013
Power Through Unity – Full-length / 2014
Memorandum Occultus – Full-length / 2017
Utopian Deception – Full-length / 2020

WARHYMN este o trupă ocultă de black metal care oferă un sunet atmosferic, abordând în același timp teme de gnosticism și diferite perspective filozofice pe subiecte precum conștiința de sine, originea păcatului și temelia lumii în care trăim.
Discografie:
Gnosis (album – 2020)
Live in Studio ( live EP – 2021)
Cult of Primordials (EP – 2022)
Membrii:

 • Rizea – Chitare / Voce
 • Shavy – Chitare / Voce
 • Hex – Chitară bas
 • Philip – Tobe

Trupa SMAÉ, cu sediul în Iași, România, este o trupă de black metal cu propria interpretare a genului, evidențiată prin fuzionarea diverselor influențe stilistice; unii dintre membrii săi având experiență în alte proiecte muzicale precum Subliminal Damage.
Acronimul „SMAÉ” provine din sintagma maghiară „Sötét Már Az Évad” care se traduce aproximativ prin „sezonul este deja întunecat”.
Temele lirice ale cântecelor provin din concepte precum percepția unilaterală, atonia morală sau asimetria socială.
În prezent, trupa lucrează la albumul de debut.
Membrii:

 • István Nagy – chitară și voce
 • Nissiku Amunndamus – chitară
 • Johann Eduard Groza – tastaturi
 • Vlad Borcan – bas și voce
 • Cosmin Isar – tobe
Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 15 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,9174 RON
USD 1 x USD = 4,6576 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 15 iunie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner