Concert S.I.M. in El Grande Comandante

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert S.I.M. in El Grande Comandante

Concert in El Grande Comandante

Joi, 4 noiembrie El Grande Comandante va fi gazda celor de la trupa S.I.M. . Concertul va avea loc la subsolul 2 al clubului, situat pe strada Viitorului nr. 26, incepanad cu orele 21.30.
Trupa SIM iti aduce live in El Grande Comandante un nou sound, intr-un concert alternative, pop-rock, care va incinge spiritele. Baietii din trupa Danni Ionesco (voce), Florin Panianopol (chitara solo/chitara ritm), Radu Dipratu (chitara), Andrei Constantinescu (bass), Robert Patan (clapa/orga electronica) si Mihai (Michi) Potorac (tobe) te vor pune in fata unei noi atitudini muzicale.
Infiintata in anul 2007, trupa SIM abordeaza genul muzical pop-rock. Numele trupei reprezinta acronimul cuvintelor „as i am”. Semnificatia numelui se regaseste in versurile si muzica baietilor. Ei canta ceea ce sunt, ceea ce simt si ceea ce cred.
Nici mai mult, nici mai putin. SIM canta pentru toate varstele, toate gusturile si toate categoriile de oameni care se regasesc in tonul optimist sau nota melancolica a pieselor lor.
El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante si El Comandante Vama Veche precum si restaurantul La Historia. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar :”Party para la resistencia!”.
Rezervari : 0728.556.043

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner