Improvisney Land in El Grande Comandante

Pe scena de la El Grande Comandante urca din nou cei de la Improvisney Land, care si de data aceasta promit un spectacol deosebit si antrenant. Luni, 2 noiembrie, la nivelul 2 al clubului situat pe strada Viitorului nr 26, incepand cu orele 20.00, improvizatia da tonul !

Teatru de improvizatie, reprezinta un concept dramatic, total diferit de tot ceea ce inseamna teatru clasic sau celelalte formule de divertisment (stand-up, umor de tip “Mondenii”, sitcom etc.), mai recent aparute. Teatrul de improvizatie se refera doar la inspiratia actorilor. Nu exista scenariu, scenarist sau regizor. “Evolutia” piesei este dictata strict de imaginatia celor de pe scena, dorintele publicului si bineinteles de multe ore de antrenament din parte actorilor.

Improvisney Land este cea mai tanara trupa de improvizatie din Romania. Actorii care formeaza aceasta trupa, desi sunt la inceput de drum, pot fi numiti profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Avand in portofoliu o gama de aproximativ 45 de jocuri de improvizatie, Alex Mustache, Andreea Samson, Pavel Barsan, Rozana Radu, Radu Ciobanasu, Monica Anastase, Madalin Mandin, Vlad Pasencu, Marian Hincu si Adelina Oltean reusesc de fiecare data, sa smulga hohote de ras din partea audientei.

Fondata in primavara anului 2008, trupa a participat in acest stadiu incipient la primul Campionat de Improvizatie din Romania (29 martie 2008, Teatrul Metropolis) ajungand pana in marea finala. In afara de spectacolele sustinute, membrii trupei Improvisneyland au luat parte si la alte evenimente: Turneu Londra – 11-16 martie ’09; Petrecerea de Craciun a Kaufland – 5 decembrie ’08; Inaugurarea Carrefour Sibiu – 20 noiembrie ’08; Festivalul Dramaturgiei Buzoiene – 6 noiembrie ’08, Ramnicu-Sarat; Team Building GlaxoSmith Kline – 23-25 septembrie, Eforie Nord.

El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante si El Comandante Vama Veche precum si restaurantul La Historia. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar :”Party para la resistencia!”.
Rezervari : 0728.556.043


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole