Scan Party in El Grande Comandante

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Scan Party in El Grande Comandante

Scan Party in El Grande Comandante

Scaning the situation!

El Grande Comandante iti propune o noua fata a distractiei. Joi 5 noiembrie, la subsolul 1 al clubului localizat in strada Viitorului nr. 26 va avea loc, in premiera, Scan Party. Petrecerea va incepe dupa orele 21.00.
Toti cei care s-au obisnuit cu atmosfera “El Grande” vor avea parte de o surpriza inedita. In ritmurile acelorasi melodii care arunca atmosfera in aer de fiecare data, veti avea ocazia sa va expuneti parerile intr-un mod neobisnuit. In ritmurile muzicii noi vom proiecta in club imaginile pe care le doriti dumneavostra.
Scan – party este un concep nou, care s-a lansat in Brasov cu putin timp in urma. Tot acest concept presupune un scanner, un proiector si un ecarn. Doritorii sunt invitati si asteptati cu placere sa faca ‘ abuz ‘ de scaner – ul din dotare. Ei pot scana de la obiecte la parti ale corpului ( fata, mana, piciorul, etc. ). Grupurile nu fac exceptie. Imaginile scanate pot curpinde atat persoane cat si grupuri de prieteni care doresc sa fie imortalizate impreuna.
Imaginile vor fi afisate pe un ecran in incinta clubului in rimturile muzicii!

El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante si El Comandante Vama Veche precum si restaurantul La Historia. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar :”Party para la resistencia!”.
Rezervari : 0728.556.043

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
11 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner