El Dictator – UN NOU CLUB MARCA EL COMANDANTE

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » El Dictator – UN NOU CLUB MARCA EL COMANDANTE

EL DICTADOR – primul club dedicat dictaturii

AVEM SI NOI UN SISTEM DEMOCRATIC. PRIN ROTATIE, FIECARE VA FI DICTATOR. DE STANGA, DE DREAPTA, CHIAR NU CONTEAZA, SE VOR BEA CANTITATI EGALE CU AMBELE MAINI.
Pe scurt, acesta ar fi motto-ul noului club ce isi deschide portile vineri, 30 octombrie, ora 21.00 in inima Centrului istoric, pe strada Sfantul Dumitru la numarul 3.
Bine cunoscut pentru noptile de distractie nebuna pe care le ofera, brandul El Comandante face un pas inainte cu o noua locatie si mai ales, un nou concept: EL DICTADOR. Gandit ca un loc in care istoria se impleteste cu contemporanul pe un sound preponderent electric, noul club este unicat prin tematica sa. Petrecerile nebune vor fi vegheate de ochii ingaduitori ai celor mai cunoscuti dictatori din istoria universala. Avand ca punct de plecare frumusetea unui subsol ce dateaza de la 1850 si decorat ulterior auster cu sculpturi in fier semnate de binecunoscutul sculptor Marius Leonte, gravuri si picturi in stil “obey”, El Dictador promite sa fie un club cu personalitate distincta in peisajul capitalei.
In deschidere: DJ VASILE / DJ ROLF si multi altii vor mixa intr-un adevarat maraton al muzicii electro si nu numai.

Bautura va curge in valuri: free Kamikadze, Surubelnite, Vodka tonic, Mojito, Caipirinha, Caipiroska, Caipirissima.

El Dictador face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte trei locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Grande Comandante, El Comandante si El Comandante Vama Veche precum si restaurantul La Historia. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar :”Party para la resistencia!”.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner