Concert Taxi la Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert Taxi la Bucuresti

La inceputul unei veri pline, care va duce trupa Taxi in majoritatea zonelor tarii, Taxi sustine un ultim concert pentru publicul bucurestean, cu care urmeaza a se intalni din nou abia la toamna. Pe parcursul verii trupa lucreaza si la materiale noi cu care spera ca isi va surprinde placut fanii.

Concertul Taxi de la Beraria H va avea loc vineri, pe 26 iunie 2015. Trupa a ales acest spatiu pentru ultimul concert al verii in Bucuresti, datorita entuziamsumui cu care a fost intampinata la concertul precedent.

Una dintre cele mai iubite trupe din Romania, Taxi face spectacol cu fiecare aparitie. Umorul fin al lui Dan Teodorescu si pofta de a canta a intregii trupe sunt ingredientele care confera unicitate fiecarui concert marca Taxi. Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacsu, Kerzsi Csongor si Dariu Neagu va invita pe 26 iunie 2015 la Beraria H.

Pentru toti cei care si-au cumparat deja bilet sau isi vor cumpara pana astazi, inclusiv, trupa are un cadou: cate un cd. Acesta va fi oferit la intrare, in baza datei inscrise pe bilet.

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Pentru biletele cumparate online, plata se poate efectua se poate efectua cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Pagina evenimentului:
https://www.facebook.com/events/1604175826498625/

Pagina trupei Taxi:
https://www.facebook.com/trupaTAXI

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9758 RON
GBP 1 x GBP = 5,7677 RON
USD 1 x USD = 4,6712 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner