Reprogramat concertul Anastacia de la Bucuresti

Din motive independente de vointa organizatorilor, concertul  starului pop Anastacia anuntat initial la Sala Palatului din Bucuresti, pentru data de 29 iunie 2015, a fost reprogramat pe 4 noiembrie 2015, de la ora 20.00, in aceeasi locatie.

Anas4Admiratorii artistei care au achizitionat bilete pentru concertul din data de 29 iunie 2015 sunt rugati sa pastreze tichetele, intrucat acestea raman valabile pentru concertul reprogramat in noiembrie. Toate persoanele care vor alege sa pastreze biletele pentru evenimentul din toamna, vor primi din partea organizatorului, un bilet gratuit la concertul sopranei Emma Shapplin, eveniment ce ce va avea loc pe 30 octombrie 2015 la Sala Palatului din Bucuresti.  Persoanele interesate vor putea intra in posesia biletului gratuit prin prezentarea biletului Anastacia la intrarea cu numarul 10 (presa) a Salii Palatului, cu o ora inainte de inceperea concertului Emma Shapplin.

Totodata, persoanele care doresc recuperarea contravalorii biletelor sunt rugate sa se adreseze punctelor de vanzare de la care au fost achizitionate. Returnarea banilor se va efectua in termen de 45 de zile, respectiv in perioada 29 iunie – 12 august 2015.

Organizatorii le adreseaza scuze tuturor cumparatorilor de bilete, precum si partenerilor media si colaboratorilor pentru eventualele neplaceri cauzate, si le multumesc anticipat pentru intelegere.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole