Concert Tiarra in El Grande Comandante

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert Tiarra in El Grande Comandante

Joi 3 decembrie, El Grande Comandante isi reinventeaza sound-ul. Clubul situat pe strada Viitorului nr. 26, are deosebita placere de a fi gazda trupei Tiarra. Incepand cu orele 20.30, subsolul doi al clubului, va rasuna sub acorduri de rock gotic.

"Sunt momente in care ratiunea nu poate face fata furtunii sentimentelor contradictorii ce ne alcatuiesc. Dragostea, fericirea, furia, durerea, deznadejdea, toate acestea sunt picaturi in noianul zbuciumat de simtiri, care ne fac sa ne numim oameni. Acest zbucium este un cant pe care putini mai vor sa il asculte, acum cand ratiunea este ridicata la rangul de adevar absolut. O furtuna a emotiilor si sentimentelor, care se face auzita in fiecare din noi, in rarele momente cand avem ragazul de a ne opri si de a ne asculta. Opt oameni incearca sa o asculte, sa o inteleaga si sa o cante celor inca prea grabiti. Drama per musica.
Suntem Tiarra… "

Tiarra apare sub aceasta titulatura in 2004. Dupa o perioada destul de zbuciumata, caracterizata de schimbari succesive de membri si stil, se stabilizeaza la o structura de 8 muzicieni, provenind din background-uri muzicale diferite. Imbinand cu succes metalul cu muzica simfonica, stilul se incadreaza in sfera gothicului simfonic, fara a exclude si unele nuante de doom, black, death, power, progressive sau dark.

Componentii trupei: Anda-voce, Alex- voce, John-clape, Tudor- chitara, Adi-bass, Gabi-tobe, Iulia-violoncel, Diana-vioara, demonstreaza atat prin prezenta scenica, cat si prin prestanta muzicala, implicarea personala in fiecare piesa. Profesionalismul lor nu este pus in umbra, decat de patosul pe care fiecare dintre ei il afiseaza, reprezentatie dupa reprezentatie.

Pana la momentul actual, Tiarra reuseste sa inregistreze doua materiale discografice, primite bine de public si de presa de specialitate. Primul dintre aceste materiale, este intitulat Drama Per Musica si insumeaza 8 piese, ce alcatuiesc acest demo autoprodus. Urmatorul material, intitulat Post Scriptum, este un album full length, produs sub egida casei de discuri Omvina Records din Germania. Materialul are 10 piese, unele dintre ele fiind reeditari ale celor de pe albumul demo Drama Per Musica. Intregul mesaj al muzicii Tiarra, este condensat in
numele primului material discografic: Drama Per Musica.

El Grande Comandante, face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante si El Comandante Vama Veche precum si restaurantul La Historia. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie, la bordul caruia, echipajul specializat organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar :"Party para la resistencia!".
Rezervari: 0728.556.043

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner