Prima dragoste nu se uita niciodata

Special pentru nostalgici si cunoscatori, incepand cu data de 8 ianuarie 2010, vechiul El Comandante (de pe strada Sf. Stefan nr.13) va fi redeschis, de la ora 21.00 pana in zori de zi. El Comandante Senior va redeschide, de joi pana sambata, cartea istoriei pentru a completa filele nescrise.

El Comandante anunta cu drag, redeschiderea primului club "El Comandante". Anul nou vine cu schimbare, asa ca ne-am gandit sa incepem un alt capitol din viata, trezind amintiri placute.
Convinsi de nostalgicii care suspinau cu melancolie, cand isi aduceau aminte de memorabilele seri petrecute in El Comandante (de pe strada Sf. Stefan ), am hotarat sa readucem pe harta distractiei, locul care a dat nastere spiritului revolutionar "una marca El Comandante".

Istoria si-a spus cuvantul, iar noi neputinciosi in fata ei, prindem trenul din mers. Trenul El Comandante Senior pleaca azi, 8 ianuarie 2010 din statia Sfantul Stefan 13, asa ca te invitam sa-ti cumperi bilet. Bilelele se gasesc la "casieria" din statie, dupa orele 21.00. Pretul este de 10 lei si include hohote de ras, voie buna si multa, multa distractie.

El Comandante Senior, face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte trei locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante, El Grande Comandante, El Dictador si El Comandante Vama Veche precum si restaurantul La Historia toate urmand acelasi indemn revolutionar :"Party para la resistencia!".
Rezervari: 0728.556.043

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: