Concert TUDOR GHEORGHE – ”DEGEABA” – Sala Palatului

Intr-o tara a neajunsurilor si a confruntarilor permanente, un singur mesaj reuseste sa ii emotioneze pe romanii care nu si-au pierdut speranta, prezentat in luna decembrie a fiecarui an in cadrul unui concert – fenomen, sustinut de unul dintre cei mai valorosi oameni de cultura din Romania: TUDOR GHEORGHE.

Menestrelul romanilor de pretutindeni nu paraseste scena, si continua traditia spectacolului- manifest ”DEGEABA”, cu o reprezentatie speciala ce va avea loc pe 22 decembrie 2014 la Sala Palatului incepand cu orele 19:00.

Spectacolul maestrului Tudor Gheorghe din acest an, beneficiaza de un repertoriu imbogatit, adaptat noilor elementele instalate in peisajul politic autohton, un spectacol imperial, prezentat in maniera sa inconfundabila alaturi de CORUL NATIONAL DE CAMERA MADRIGAL, in acompaniamentul ORCHESTREI NATIONALE RADIO. O desfasurare de forta si talent sustinuta de bagheta dirjiorului MARIUS HRISTESCU.

Tudor Gheorghe/”Maturizare”:

https://www.youtube.com/watch?v=5-SGXPLf4XI

La doar doua saptamani de la ultimul spectacol, s-au epuizat biletele la doua dintre categoriile de pret disponibile, respectiv biletele la preturile de 100 lei si 120 lei. La acest moment putand fi procurate bilete la urmatoarele categorii de pret:

  • VIP – 200 lei;
  • Cat.I – 180 lei;
  • Cat.II – 150 lei

Acestea sunt disponibile la stand-ul VreauBilet din Unirea Shopping Center etj.2, la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro .


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole