Ion Caramitru si Horatiu Malaele au acceptat sa se dueleze pe scena TNB

Prima pagină » Noutăţi » Ion Caramitru si Horatiu Malaele au acceptat sa se dueleze pe scena TNB

Sala Studio a Teatrului National Bucuresti gazduieste la inceputul lunii noiembrie,duelul a doi titani ai scenei romanesti, Ion Caramitru si Horatiu Malaele.

Astfel, una dintre cele mai apreciate productii teatrale ale momentului, ”Caramitru- Malaele, cate’ luna si in stele” nu va lipsi din programul lunii noiembrie al TNB-ului. Cortina Salii Studio se va ridica in data de 3 noiembrie la ora 20:00.

Cei doi mari actori vor transforma o seara banala, de luni, intr-un moment unic de buna dispozitie, acompaniati muzical de genialul violoncelist Adrian Naidin.

Ajuns aproape de finalul celui de-al treilea sezon, spectacolul de succes ”Caramitru-Malaele, cate’n luna si in stele”, se bucura de participarea masiva a iubitorilor de teatru.

Spectacolul este o excelenta provocare pentru doi maestri rostitori de versuri, eleganti si inteligenti, care exploreaza cu umor subtilitati ale mintii si colturi secrete ale sufletului. Caramitru recita rascolitor, imaginand, cu inteligenta si ingeniozitate, raspunsuri pe masura unui Horatiu Malaele vulcanic, irezistibil si plin de umor – demonstratii de virtuozitate intr-un duel de vorbe ai carui martori sunt adesea Shakespeare, Toparceanu sau Nichita.

“Sunt intalniri intre cuvant si sunet. Ambele au aceeasi origine: spiritul. Ambele vin din suflet”, spune Adrian Naidin.

Biletele pentru acest spectacol pot fi achizitionate de la casa de bilete a TNB, Unirea Shopping Center(parter), Libraria Mihai Eminescu sau on-line pe www.biletoo.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro si in reteaua agentiilor EUROLINES & TUI TRAVELCENTER, preturile acestora fiind de 80 ron sau 100 ron in functie de categoria de loc.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner