Concertele violonistului ANDRÉ RIEU, in fruntea topurilor alaturi de show-urile starurilor Depeche Mode, Elton John si Bon Jovi

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concertele violonistului ANDRÉ RIEU, in fruntea topurilor alaturi de show-urile starurilor Depeche Mode, Elton John si Bon Jovi

 

Dupa seria celor sapte concerte veritabile care, in luna iunie a anului trecut, au implinit visul celor 85.000 de spectatori de toate varstele, celebrul violonist André Rieu a inclus Romania in programul noului sau turneu mondial si va reveni in data de 11 iunie 2016, pe scena uriasa din fata Palatului Parlamentului.

Cu farmecul sau aparte, plin de romantism si eleganta, ”Regele Valsului” ii va impresiona pe spectatorii din Piata Constitutiei cu noul sau concert, ce cuprinde lucrari deosebite, in perfect echilibru cu muzicalitatea si armonia sunetelor fine ale viorii Stradivarius. In acompaniamentul celor 60 de muzicieni si a invitatilor surpriza, faimosul André Rieu va interpreta in maniera sa inconfundabila, melodii consacrate, balade romantice, arii de opereta sau musical dar si celebrele valsuri care vor completa atmosfera unei seri festive de neuitat.

Cu peste 600.000 de spectatori care iau parte anual la concertele sale, André Rieu isi mentine pozitia in TOP 25 Bilboard Tours. Asa se face ca, show-urile violonistului André Rieu se afla in varful clasamentelor alaturi de marile staruri internationale: Cher, Depeche Mode, Bon Jovi, Miley Cirus sau Elthon John.

Pana in prezent, toate albumele sale au ajuns in TOP 5 in Marea Britanie. In 2012, in Sao Paolo a fost singurul artist cu 30 de concerte intr-un singur an. La nivel mondial, André Rieu este cel mai de succes violonist si cel mai bine vandut muzician clasic din toate timpurile. A vandut pana in prezent peste 40 de milioane de albume si DVD-uri in intreaga lumea si a obtinut mai mult de 400 de discuri de platina si 171 de discuri de aur.

Asadar, iubitorii muzicii clasice din Romania sunt invitati pe 11 iunie 2016, in Piata Constitutiei, la ora 20:30, sa experimenteze frumusetea si unicitatea concertelor André Rieu sustinute in acompaniamentul celei mai faimoase orchestre private din lume, Johann Strauss Orchestra.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti pot fi procurate din reteaua Eventim,  de la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV, precum si online accesand  www.eventim.ro. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: cat.VII – 172,80 lei, cat.VI – 205,20 lei, cat.V – 270 lei, cat.IV – 378 lei, cat.III – 486 lei, cat.II – 594 lei, cat.I – 702 lei si VIP – 864 lei.

 

Concert Wolfheart in Quantic
Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 29 noiembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9725 RON
GBP 1 x GBP = 5,7376 RON
USD 1 x USD = 4,5419 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 29 noiembrie 2023

Acum la Bucureşti
2 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner