Concertul Larei Fabian din Bucureşti se reprogramează pentru 3 Februarie 2020

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Concertul Larei Fabian din Bucureşti se reprogramează pentru 3 Februarie 2020

Lara Fabian anunță cu regret fanii despre amânarea concertelor din București din datele de 18 și 19 Noiembrie 2019 din cauza unei infecții pe care a contactat-o recent. Artista suferă o boală care nu îi permite să cânte, iar medicii i-au prescris repaus câteva zile, așa cum anunță chiar aceasta.

Concertul din data de 18 Noiembrie de la Sala Palatului se reprogramează pe data de 3 Februarie 2020 la Sala Palatului. Bilete deja achiziționate vor putea fi folosite pentru noua data. Pentru evenimentul din data de 19 Noiembrie locurile vor fi realocate in limita disponibilitatii pentru noua data.

Organizatorii au rugamintea ca cererile de returnare a biletelor sa fie efectuata pana la data de 8 Decembrie 2019.

Cei care doresc să își recupereze banii, se vor adresa către agențiile de la care au achiziționat biletele.

Invitațiile emise pentru concertele de pe 18 și 19 Noiembrie vor fi anulate, iar orgaizatorii vor emite altele cu puțin timp înainte de concert.

Lara Fabian a anunțat cu o zi înainte de primul concert pe care urma să îl susțină în Bucuresti faptul că a contactat o infecție. “Dear all, It is with the saddest heart that I have to cancel my shows this week…. I am right now totally incapable of standing on stage and have been signed off by the Doctor. I truly regret what is happening and realize that it will cause pain and trouble to Many of you… I deeply apologize for the inconvenience… I promise I will make it up to you. Sincerely… Lara” – a fost anunțul oficial pe care l-a făcut artista pe conturile ei de social media.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 26 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9753 RON
GBP 1 x GBP = 5,8238 RON
USD 1 x USD = 4,5970 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 27 februarie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner