Congresul Național pentru Studenți și Tineri Medici Ed. XVIII

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Congresul Național pentru Studenți și Tineri Medici Ed. XVIII

Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti și Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București în parteneriat cu Sănătatea Media Group organizează în perioada 19 – 22 martie 2015 Congresul Național pentru Studenţi şi Tineri Medici (CNSTM) ajuns la ediția aniversară cu numărul XVIII.

Societatea Studenților în Medicină din București este o organizație studențească, independentă, non-politică și non-guvernamentală ce reprezintă studenții mediciniști bucureșteni. Este oficial recunoscută ca atare de către autoritățile guvernamentale locale, regionale și centrale, precum și de alte organizații și instituții naționale și internaționale.

SSMB este membră FASMR (Federația Asociațiilor Studenților în Medicină din România) și membră cu drepturi depline IFMSA (International Federation of Medical Students’ Associations), organizație înființată în anul 1951, cu peste 980000 membri reprezentanți din 93 de țări. IFMSA este recunoscută oficial de OMS (Organizația Mondială a Sănătății) și de alte instituții internaționale, precum și membră EMSA (European Medical Students’ Association). SSMB este și membră a USR (Uniunea Studenților din România), organizație reprezentativă a studenților la nivelul MEdC.

Congresul Național pentru Studenți și Tineri Medici s-a dezvoltat ediție după ediție, atingând noi standarde de excelență prin contribuția deosebit de importantă a fiecărei echipe de coordonare din 1996 până în prezent.

Pe lângă aportul de înaltă calitate adus de lucrările științifice, congresul oferă conferințe și workshop-uri, reunind în diversitate domeniile de interes ale participanților, din care aceștia pot alege. Ca în fiecare an, inovația în lumea medicală va fi elementul central, alături de teme interdisciplinare și sesiuni cu o considerabilă parte practică, integrate cu profesionalism în contextul societății medicale românești.

CNSTM devine o adevărată tradiție, un manifest științific al lumii medicale românești, ajungând în anul 2013 să reunească, sub valori intelectuale comune, peste 600 de participanți din toată țara.

În acest an, la congres vor participa 700 de participanți din rândul studenților și aproximativ 150 de medici. Colegiul Medicilor din România acreditează congresul CNSTM cu puncte EMC (Educație Medicală Continuă), reprezentând pentru studenții și tinerii specialiști din domeniu un eveniment de referință în fiecare an.
Participanții vor avea oportunitatea să își prezinte lucrările în cadrul uneia din sesiunile de comunicări științifice sau sub formă de poster. Domeniile din cadrul sesiunilor de comunicări științifice sunt: Științe Fundamentale, Științe Medicale și Științe Chirurgicale.


Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați site-ul oficial al congresului: http://congres.ssmb.ro/

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 30 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9762 RON
GBP 1 x GBP = 5,8519 RON
USD 1 x USD = 4,5851 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 30 mai 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner