Noi concerte JULIO IGLESIAS in luna mai

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Noi concerte JULIO IGLESIAS in luna mai

Nu exista loc in lumea asta unde sa nu se fi auzit vreodata muzica sa. Imaginea lui romantica si prezenta scenica de un magnetism rar intalnit in industria muzicala, au facut din Julio Iglesias un idol iubit de oamenii din toate colturile lumii, indiferent de rasa, limba si religie.

Privilegiate sunt, insa, anumite destinatii care au reusit de-a lungul timpului sa patrunda in sufletul marelui artist. Si cum, Romania este una dintre tarile care i-a cucerit inima, starul spaniol se bucura de oportunitatea reintalnirii cu publicul cald de aici, compensand de fiecare data cu o experienta unica, plina de emotie si pasiune, sentimente transmise prin interpretarile sale inegalabile, in concerte live de neuitat.

Dupa succesul inregistrat in vara anului trecut, cand a concertat la Bucuresti cu casa inchisa, Julio Iglesias le pregateste romanilor o mare surpriza. Pana la momentul la care surpriza va fi anuntata public, artistul a facut un prim pas si a inclus Romania in programul turneului ”World Tour 2015”, anuntand astfel doua concerte.

 

Cel mai iubit artist latino al tuturor timpurilor, va sustine un nou concert in data de 20 mai 2015 la Sala Palatului din capitala, organizat de Arta Scenei, urmand ca la doar doua zile distanta, mai exact, pe 22 mai 2015, sa-i incante pe toti admiratorii din Ardeal cu o alta reprezentatie de proportii gazduita de Sala Polivalenta din Cluj si, organizata sub egida Quantum Media.

Nu e recunostinta mai mare pentru viata unui artist ca atunci cand oamenii te lasa sa te intorci in locurile in care ai mai fost si alta data.”- JULIO IGLESIAS

Biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Bucuresti ( 20 mai 2015), vor fi puse in vanzare, incepand de miercuri, 4 februarie 2015 si vor fi disponibile prin EVENTIM in reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas si online prin www.eventim.ro, la preturi variabile in functie de categorie, astfel:

  • VIP – 550 lei;
  • Cat. 1    – 490 lei;
  • Cat. 2 – 400 lei;
  • Cat. 3 – 360 lei;
  • Cat. 4    – 280 lei;
Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9758 RON
GBP 1 x GBP = 5,7677 RON
USD 1 x USD = 4,6712 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
11 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner