Corul Armatei Roșii, în premieră la București!

Prima pagină » Noutăţi » Corul Armatei Roșii, în premieră la București!

Anul trecut Olimpiada de iarnă de la Sochi se deschidea cu The Red Army Choir unul dintre cele mai bune spectacole de muzică și dans din lume!   În 23 septembrie, Sala Palatului din București, va avea ocazia să găzduiască cel mai recent spectacol al muzicienilor ruși!

În ultimii ani, publicul din România și-a arătat interesul pentru muzica de calitate iar cel mai renumit cor din lume, The Red Army Choir, este un exponent de marcă al excelenței în muzică.

Mult așteptatul Cor al Armatei Roșii își are sediul în inima Moscovei, în centrul istoric, lângă Piața Roșie, la câteva sute de metri de Teatrul Balșoi și de turnurile Kremlinului. Sub conducerea charismaticului dirijor Viktor Eliseev, Corul Armatei Roșii susține peste 250 de spectacole pe an. Generalul Viktor Eliseev este dirijorul corului din 1974 și a susținut show-uri în peste 50 de țări alături de Corul Armatei Roșii (care este marcă înregistrată în 32 de țări).

Red Army Choir are dimensiunea unui adevarat ansamblu cu 350 de membri, printre care se numără soliști, dansatori, muzicieni, coregrafi și dirijori. În general, pentru spectacolele de peste hotare, Corul Armatei Roșii călătorește cu o sută de artiști.

The MVD Academic Ensemble a.k.a The Red Army Choir a luat ființă în 1939 si a fost ridicat la rang de Academie.

Cu cel mai recent turneu din Franța, Generalul Viktor Eliseev și trupa sa au încântat peste 100.000 de spectatori, în special la Paris cu cele 4 concerte sold-out.

Nimeni nu poate rămâne insensibil la puterea show-ului oferit de Corul Armatei Roșii. Acești artiști ating sufletul fiecărui spectator. Coregrafia baletului și interpretarea muzicală sunt garanția unui show de neuitat.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi procurate prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro, agenția oficială de ticketing a concertului, la casa de bilete a Sălii Palatului, în rețeaua agențiilor Eurolines și TUI TRAVELCENTER, magazinele Inmedio, la Oficiile Poștei Române, Libraria Eminescu, la Unirea Shopping Center – parter și online prin www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.ticketstore.ro, www.startickets.ro, www.vreaubilet.ro și www.bilet.ro.

Link-uri Youtube:

https://youtu.be/H9dtRbgYLhM
https://www.youtube.com/channel/UCB5BiAmvfBx_taZtF-tFYGQ
https://www.youtube.com/watch?v=WFoDflh4HUg&list=PLTVhRvDu-J6xoPrpqmPOMJhjYHTwMzbpX&index=17

Link bilete București:

http://ticketnet.ro/event.php?id=4540

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner