Show-ul MONSTER X TRUCK (SUA) ajunge in premiera la Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Show-ul MONSTER X TRUCK (SUA) ajunge in premiera la Bucuresti

Votat ca nr. 1 în anul 2013, Show-ul spectaculos MONSTER X  TRUCK din Statele Unite ale Americii, ajunge în premieră la  București!

30 mai 2015 la Băneasa Shopping City

Celebrele masini cu roti gigante, văzute doar în filme, vin la București într-o productie de neegalat – ”MONSTER X TOUR”.

Împătimiții sporturilor cu motor, amatori de adrenalină și spectacol, dar și copiii însoțiți de părinți sau bunici, vor avea parte de o experiență senzațională! Una dintre cele mai prestigioase companii de show-uri de ”Monster Truck” din Statele Unite ale Americii, ajunge în premieră la București.

Astfel, în data de 30 mai, în parcarea centrului comercial Băneasa Shopping City din nordul capitalei, un spațiu de peste 2.800 de metri pătrați (parcarea dintre IKEA și clădirea mall-ului), producția artistică MONSTER X TOUR le va conferi spectatorilor șansa vizionării celor mai fascinante cascadorii ale piloților de monster truck și ale bikerilor de motocross.

Timp de aproximativ 3 ore, adevărați artiști în arta salturilor spectaculoase ce sfidează gravitația și reușesc să țină publicul cu sufletul la gură, vor evolua în cadrul a două reprezentații, programate de la orele 13:00 și 19:00.

Rolurile principale ale show-ului vor fi deținute de ”actorii de talie înaltă” (4 x 4 m lațime/înălțime), respectiv BIG FOOT, ROCK STAR, CALIFORNIA KID, BUCKED UP, RAGING BULL, GROUND POUNDE și SUDDEN IMPACT, monștri ce vor capta atenția celor prezenți cu sărituri incredibile și momente artistice cu un grad major de dificultate.

Cei mai bine cotați freestyle motocross bikeri, care și-au transformat pasiunea în sport de performanță și au obținut medalii de aur în competițiile internaționale de profil, călare pe două roți, cu sute de centimetri cubi sub șa, vor impresiona audiența cu doza uriașă de adrenalină și periculozitate.

MONSTER X TOUR VIDEO: https://www.facebook.com/video.php?v=353436478187339&set=vb.353417481522572&type=2&theater

Spectatorii de toate vârstele, curioși să experimenteze senzațiile tari oferite de acești monștri cu roți uriașe, vor avea privilegiul de face cunoștintă cu eroii show-ului, în pauza spectacolului.

Distracție, muzică și voie bună, acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine ceea ce înseamnă PIT PARTY. Toți cei care își vor cumpăra bilet la acest show se vor putea bucura de clipe de neuitat în compania celebrilor șoferi de camion, vor putea face poze, atât cu șoferii cât și cu camioanele și vor primi autografe. Invitatul special al acestei petreceri va fi The Mad Stuntman, faimosul interpret al piesei ” I like to move it, move it”. De asemenea, Dj renumiți și dansatori din IBIZA PLANET DJ vor fi prezenți, pregătindu-vă un show incredibil cu ajutorul tobelor.

Votat ca nr. 1 în anul 2013, vă va aduce ceva cu totul și cu totul nemaivăzut până acum. Exceptând Statele Unite ale Americii, acest show a avut un succes strălucit și în alte orașe europene, cum ar fi: Varșovia, Moscova, Riga, Cracovia. Monster X Tour vă invită să vedeți pentru prima oară în Romania un show în care acțiunea este cuvântul de bază.

Începând din acest an, show-ul Monster X a fost îmbunătățit prin intermediul unor noi camioane: Transformers, Trucks Eater Dinozaur, Jet Melt Down, etc. În comparație cu alte show-uri europene care au ca actori principali, camioanele, acesta este cel mai bun, deoarece ”vedetele” acestui show sunt conduse de cei mai renumiți șoferi din America.

Biletele pentru show-ul MONSTER X TOUR au fost puse în vânzare și sunt disponibile în rețeaua EVENTIM la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturești, Humanitas și online prin www.eventim.ro. Prețurile acestora variază în funcție de categorie, astfel:

Cat.I – 275 lei;

Cat.II – 195 lei;

Cat.III – 125 lei.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner