Costi Ionita pe Cafe del Mar

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Costi Ionita pe Cafe del Mar

Costi Ionita pe compilatia Cafe del Mar ?

Dupa ce in Romania a cucerit multe inimi cu piesele sale, Costi Ionita reuseste sa incante publicul din Turcia si Arabia Saudita, ocupand unul din locurile fruntase in Top 10. Iar pentru ca o veste buna nu vine niciodata singura, lui Costi i s-a propus de curand sa apara pe vestita compilatie internationala “Café del Mar”.

"Ca la Amsterdam" – un mare succes in Turcia

Melodia “Ca la Amsterdam” de pe albumul “Costi & prietenii”, realizat in colaborare cu MediaPro Music, a fost preluata de toate radiourile din Turcia si Arabia Saudita, devenind hit intr-un timp foarte scurt.

Costi urmeaza sa plece in Turcia pentru a semna un contract prin care piesa “Ca la Amsterdam” va fi inclusa pe urmatorul volum din compilatia internationala “Café del Mar”.

“Pentru mine este o mare bucurie sa fac parte de pe acest album si sper ca este doar inceputul unei colaborari de lunga durata. Imi doresc ca si alte piese de pe materialul “Costi & Prietenii” sa patrunda pe piata muzicala din Turcia si sa aiba acelasi succes”, marturiseste artistul.

Cafe del Mar, compilatie cu o istorie de 20 de ani

“Café del Mar” este titlul unei serii de volume cu muzica ambientala, de suflet, cunoscuta peste tot in lume, si avand o istorie de mai bine de 20 de ani.

De-a lungul timpului pe aceste albume au fost incluse nume mari adin muzica, precum: Moby, Dido, Mandaley, Dab sau Teri Richardson. Alaturarea lui Costi pe lista acestor artisti este o recunoastere a talentului sau peste hotare si un pas mare pentru cariera sa.

Pentru Costi Ionita nu este singura experienta de genul acesta. Acum o luna, Costi a petrecut o saptamana intreaga in Ibiza unde l-a cunoscut pe P. Diddy si a stat de vorba cu cei mai buni DJ din lume.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner