Santana si Jennifer Lopez

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Santana si Jennifer Lopez

Santana a inregistrat o piesa cu Jennifer Lopez

Chitaristul Carlos Santana a inregistrat, in secret, o piesa cu Jennifer Lopez, ce va fi inclusa pe urmatorul album al artistului, "Ultimate Santana", care va aparea pe piata in octombrie, potrivit femalefirst.co.uk. Piesa se numeste "This Boy’s Fire", iar Santana si J.Lo canta alaturi de artistul hip-hop Baby Bash.

Printre alte piese incluse pe noul album al chitaristului latino se numara "Into the Night", cu Chad Kroeger de la Nickelback, sau "The Game of Love", cu Tina Turner. Melodia a fost inregistrata de Santana si Tina Turner pentru albumul chitaristului din 2002, "Shaman". Totusi, unii dintre producatorii albumului nu au vrut ca vocea Tinei Turner sa apara in piesa, asa ca Michelle Branch i-a luat locul cantaretei. Piesa cu Santana si Branch a castigat un premiu Grammy in 2002, pentru cea mai buna colaborare pop.

Santana, recunoscut pentru colaborarile sale cu artisti celebri, a mai castigat opt premii Grammy, toate in 1999, la lansarea albumului "Supernatural". Printre vedetele cu care a cantat chitaristul se numara Rob Thomas ("Smooth"), Wyclef Jean ("Maria, Maria") sau Sean Paul si Joss Stone ("Try").

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9681 RON
GBP 1 x GBP = 5,9215 RON
USD 1 x USD = 4,5404 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 iulie 2024

Acum la Bucureşti
32 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner