Santana si Jennifer Lopez

Santana a inregistrat o piesa cu Jennifer Lopez

Chitaristul Carlos Santana a inregistrat, in secret, o piesa cu Jennifer Lopez, ce va fi inclusa pe urmatorul album al artistului, "Ultimate Santana", care va aparea pe piata in octombrie, potrivit femalefirst.co.uk. Piesa se numeste "This Boy’s Fire", iar Santana si J.Lo canta alaturi de artistul hip-hop Baby Bash.

Printre alte piese incluse pe noul album al chitaristului latino se numara "Into the Night", cu Chad Kroeger de la Nickelback, sau "The Game of Love", cu Tina Turner. Melodia a fost inregistrata de Santana si Tina Turner pentru albumul chitaristului din 2002, "Shaman". Totusi, unii dintre producatorii albumului nu au vrut ca vocea Tinei Turner sa apara in piesa, asa ca Michelle Branch i-a luat locul cantaretei. Piesa cu Santana si Branch a castigat un premiu Grammy in 2002, pentru cea mai buna colaborare pop.

Santana, recunoscut pentru colaborarile sale cu artisti celebri, a mai castigat opt premii Grammy, toate in 1999, la lansarea albumului "Supernatural". Printre vedetele cu care a cantat chitaristul se numara Rob Thomas ("Smooth"), Wyclef Jean ("Maria, Maria") sau Sean Paul si Joss Stone ("Try").

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: