Festivalul MASCA

Loredana Groza, trupa Holograf, Ovidiu Lipan Tandarica si Tamara Buciuceanu vor sustine recitaluri la Festivalul Masca, intre 28 si 30 septembrie, unde vor avea loc si spectacole puse in scena de studenti la teatru, au anuntat organizatorii, Teatrul Masca. Printre cei care vor concerta la a treia editie a Festivalului Masca, pe scena amfiteatrului in aer liber, se numara si Ioan Gyuri Pascu, Corina Chiriac si Anca Sigartau.

Evenimentul va include si un spectacol de iluzionism, o parada de rochii de mirese si coafuri de nunta, workshop-uri si ateliere, dar si momente dintr-un spectacol cu papusi si masti al studentilor de la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica (UNATC). De asemenea, studentii vor pune in scena fragmente din piese de la Masca, precum "Gemenii", "Cafeneaua" sau "Gardienii".

Festivalul teatrului din cartierul Militari se adreseaza "unei comunitati care locuieste departe de centrul orasului", potrivit unui comunicat de presa.

Evenimentul include putine momente de teatru pentru ca "este un festival de familie, nu neaparat un festival de teatru", a declarat coordonatorul de PR al teatrului, Anca Paslaru. "Deja este un festival consacrat. Si editia a doua a fost foarte reusita, asteptam sa vina mai multa lume decat a fost in anii trecuti, sa stie bucurestenii, in special cei din sectorul 6, ca exista o sarbatoare pentru ei."

Accesul la eveniment va fi liber.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: