Festivalul Astra Rock 2024 va avea loc intre 16-18 august 2024, H-BLOCK X, S.A.R.S., Toy Dolls si alte nume vor canta pe aceeasi scena

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Festivalul Astra Rock 2024 va avea loc intre 16-18 august 2024, H-BLOCK X, S.A.R.S., Toy Dolls si alte nume vor canta pe aceeasi scena

H-BLOCKX, S.A.R.S. și THE TOY DOLLS sunt primele trupe de pe afișul ASTRA Rock Festival 2024, care va avea loc la Muzeul Astra din Sibiu între 16 și 18 august 2024!

H-Blockx sunt pionierii crossover-ului european, îmbinînd elemente de rock alternativ, nu-metal și rap. Îi știți de pe MTV, unde „Rising High” rula în heavy rotation. Concertul de la ASTRA Rock va fi plin de energie, germanii livrând un show live pe cinste!
S.A.R.S. domină playlisturile cu „Perspektiva”, care a strâns zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Recitalul de la Sibiu o să fie o experiență eclectică de neratat: etno sârbesc amestecat cu pop, rock, reggae, blues, jazz și hip-hop!
The Toy Dolls sunt reprezentanți de frunte ai scenei punk rock britanice, cu 45 de ani de experiență. Energia punk-ului, combinată cu virtuozitatea și parodia, fac din The Toy Dolls un trio redutabil live, care va încinge atmosfera la ASTRA Rock!

Pe lângă H-Blockx, S.A.R.S și The Toy Dolls, afișul ASTRA Rock 2024 va cuprinde și alte nume de calibru internațional, plus trupe românești. Fiți pe fază în perioada următoare!

ASTRA Rock 2024 revine la Sibiu nu numai cu o ofertă bogată pentru fanii muzicii bune, ci și cu surprize gastronomice, literare, meșteșugărești și educative în aer liber, dedicate întregii familii. La toate acestea se adaugă un generos spațiu de campare.

Avem disponibile un număr limitat de abonamentele presale pentru cele trei zile de festival la prețul de 200 de lei, pe iaBilet.ro. Ulterior, ele vor putea fi achiziționate la prețul de 250 de lei / abonament. În perioada festivalului vor fi disponibile și bilete de o zi. La toate prețurile de mai sus se adaugă comisionul de ticketing. Abonamentele la festival asigură și accesul la muzeu, precum și la multiplele activități conexe organizate de acesta în weekendul 16-18 august 2024.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 20 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 mai 2024

Acum la Bucureşti
18 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner