Costumul medieval te duce in fata scenei

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Costumul medieval te duce in fata scenei

Vino in costum medieval-gothic la concertul Haggard de la Bistrita si ai acces garantat in fata scenei!

Pentru prima oara la un festival medieval in Romania zona din fata scenei pe care va concerta in data de 14 August trupa germana Haggard va fi delimitata in mod special pentru cei care vin imbracati in costum medieval. Accesul in aceasta zona VIP-medievala va avea loc pe baza biletelor de acces general, dar strict pentru cei costumati.

Participantii vor beneficia de spatii de campare si parcare gratuite.

Abonamentele valabile pe toata perioada festivalului (13-15 August 2010), au fost puse in vanzare in retelele de distributie Eventim, TicketPoint si Biletoo, pretul lor fiind de 60 de lei pana in data de 12 August, dupa care la fata locului vor costa 70 de lei. Bilete de zi vor fi disponibile la fata locului la pretul de 10 lei doar pentru zilele de vineri sau duminica, cele eliberate pentru data de 14 August fiind valabile pe toata perioada festivalului. Copiii pana in varsta de 7 ani beneficiaza de acces gratuit, dar trebuie sa fie insosititi de un parinte. Copiii cu varsta cuprinsa intre 8 si 14 ani beneficiaza 50%, aceste bilete fiind disponibile doar la fata locului.

Tabara Medievala va avea loc la Bistrita-Heidenfeld in perioada 13-15 August 2010. Formatia germana Haggard, cea mai importanta trupa de medieval-symphonic-metal din Europa, va sustine un concert pe data de 14 August. Spectacolul va fi unul cu totul special. Haggard va interpreta melodii din repertoriul propriu intr-o orchestratie exclusiva, cu elemente specifice medievale, dar promite si alte surprize. Trupa, in cea mai extinsa formula a sa, se va deplasa la Bistrita cu un autocar special, iar pe scena vor urca 18 muzicieni. in cadrul taberei vor mai avea loc doua recitaluri extraordinare, pentru data de 13 august fiind programat concertul Formatiei Trooper cu opera rock Vlad Tepes, iar pe data de 15 august ungurii de la VAN vor sustine un concert de rock-medieval. in timpul zilelor vor avea loc diferite spectacole medievale cu cavaleri, cai, dansuri si muzica medievala cu cimpoaie si tobe.

Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala Bistrita Medievala in colaborare cu Primaria Municipiului Bistrita si Asociatia Culturala Romano-Irlandeza.

Programul festivalului precum si alte informatii sunt disponibile pe pagina www.bistritamedievala.ro.

Sponsori principali: Holsten, Banca Transilvania, Coca-Cola si Comelf.

Proiectul este sustinut de Administratia Fondului Cultural National.

Parteneri: ClubulCavalerilor.ro, Agro-Ardeal, Betak, Rebrisoreana Catering si Tasuleasa Social.

Parteneri media: Zile si Nopti, Radio Transilvania, Metalhead.ro, Radio Cluj, Radio Romania Actualitati, City FM, StudCard, Realitatea TV, Port.ro, BestMusic.ro, Radio Lynx, MetalFan, Rockxpress, Heavy Metal Magazine, MetalAct, IubescRomania.ro, Rockpolis, Metropotam.ro, CalendarEvenimente, BangYourBrain, AnyPlace.ro, Welcome2Cluj, MuzicaBuna.ro, Maximum Rock Magazine, LetsRock.ro, RockStage, JurnalRock, E-Zine, Bistriteanul.ro, Mesagerul de Bistrita, AS TV, Gazeta Bistritei, Focus TV, Rasunetul, Radio Bistrita, Gazeta Bistritei, Bistrita24.ro, Gazeta de Bistrita, Agerpres, Sighet-Online, Radio Somes, Ziaru’ lu‘ Chiuzan si dB Technologies.

Semneaza
Dir. Artistic Asociatia Culturla Bistrita Medievala
Peter Moynahan

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner