O experienta medievala completa cu Haggard

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » O experienta medievala completa cu Haggard

Turnir calare cu arme medievale, demonstratii de tras cu arcul la tinta si concerte rock
la Tabara Medievala de la Heidenfeld
Cireasa de pe tort: concertul extraordinar al trupei germane HAGGARD!

Tabara Medievala care va avea loc la Heidenfeld-Bistrita in perioada 13-15 August isi propune sa ofere o experienta medievala complexa spectatorilor de toate varstele. Pe parcursul celor trei zile publicul se va putea inscrie la ateliere de creatie (olarit sau scoala de dans medieval) si va putea urmari spectacole cavaleresti sustinute de Garda de Bistrita, Strajerii Coroanei (Brasov), Dragonii de Transilvania (Cluj-Napoca) sau arcasii Lupii din Pusta (Oradea). Luptatorii Csabafiak (Gheorgheni) vor sustine demonstratii cu cai. Buna dispozitie va fi asigurata de cimpoierii Bordo Sarkany din Ungaria si grupul Ad-Hoc din Oradea. Fiecare din cele trei seri se va incheia cu cate un concert de rock-medieval. Astfel in prima seara formatia Trooper va interpreta opera rock Vlad Tepes dar si cateva dintre hit-urile care i-au consacrat. Seara de 14 August aduce un recital extraordinar al trupei germane Haggard care pentru prima oara va sustine in Romania un show in formula completa. Ultimul recital al festivalului va fi oferit duminica de ungurii de la VAN. Petrecerea din fiecare seara se va lungi in noapte langa foc de tabara si muzica de cimpoaie animata de spectacole cu foc.

Participantii vor beneficia de spatii de campare si parcare gratuite.

Abonamentele valabile pe toata perioada festivalului (13-15 August 2010), au fost puse in vanzare in retelele de distributie Eventim, TicketPoint si Biletoo, pretul lor fiind de 60 de lei pana in data de 12 August, dupa care la fata locului vor costa 70 de lei. Bilete de zi vor fi disponibile la fata locului la pretul de 10 lei doar pentru zilele de vineri sau duminica, cele eliberate pentru data de 14 August fiind valabile pe toata perioada festivalului. Copii pana in varsta de 7 ani beneficiaza de acces gratuit, dar trebuie sa fie insosititi de un parinte. Copiii cu varsta cuprinsa intre 8 si 14 ani beneficiaza 50% reducere la fata locului.

Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala Bistrita Medievala in colaborare cu Primaria Municipiului Bistrita si Asociatia Culturala Romano-Irlandeza.

Programul festivalului precum si alte informatii sunt disponibile pe pagina www.bistritamedievala.ro.

Sponsori principal: Holsten, Banca Transilvania, Coca-Cola si Comelf.
Proiectul este sustinut de Administratia Fondului Cultural National.
Parteneri: ClubulCavalerilor.ro, Agro-Ardeal, Betak, Rebrisoreana Catering si Tasuleasa Social.
Parteneri media: Zile si Nopti, Radio Transilvania, Metalhead.ro, Radio Cluj, Radio Romania Actualitati, City FM, StudCard, Realitatea TV, Port.ro, BestMusic.ro, Radio Lynx, MetalFan, Rockxpress, Heavy Metal Magazine, MetalAct, IubescRomania.ro, Rockpolis, Metropotam.ro, CalendarEvenimente, BangYourBrain, AnyPlace.ro, Welcome2Cluj, MuzicaBuna.ro, Maximum Rock Magazine, LetsRock.ro, RockStage, JurnalRock, E-Zine, Bistriteanul.ro, Mesagerul de Bistrita, AS TV, Gazeta Bistritei, Focus TV, Rasunetul, Radio Bistrita, Gazeta Bistritei, Bistrita24.ro, Gazeta de Bistrita, Agerpres, Sighet-Online, Radio Somes, Ziaru’ lu‘ Chiuzan si dB Technologies.

Semneaza
Dir. Artistic Asociatia Culturla Bistrita Medievala
Peter Moynahan
9 August 2010

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9703 RON
GBP 1 x GBP = 5,8071 RON
USD 1 x USD = 4,6322 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner