Creamfields, cel mai mare festival electro vine in Romania

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Creamfields, cel mai mare festival electro vine in Romania

Cel mai important festival de muzica dance si electronica din lume, Creamfields, ajunge in 2008 pentru prima data si in Romania Festivalul implineste 10 ani de existenta in 2008, si va aduce noua artisti, trupe si DJ de renume mondial, ce vor fi anuntati in curand, potrivit organizatorilor, DMB Music Records.

Festivalul este un maraton al unora dintre cele mai mari trupe si cei mai cunoscuti DJ de muzica electronica si dance. A inceput in Anglia, in 1998, la Winchester. Au urmat editii la Liverpool si Daresbury – Cheshire, iar din 2001, festivalul s-a extins si in Irlanda, Belgia, Spania, Portugalia, Cehia, Polonia, Rusia, Turcia, Mexic, Argentina, Brazilia si Chile.

Anual au loc peste 300 de evenimente sub marca "CREAM", conceptul de la care a pornit festivalul si care s-a nascut in clubul Nation din Liverpool, in 1992, care strang peste 6.000.000 de participanti din intreaga lume.

Cei mai tari Dj ai momentului mixaza in cadrul festivalului

Printre numele mari care au participat pana acum la festivalul Creamfields se numara Pet Shop Boys, Placebo, Faithless, The Prodigy, Fatboy Slim, Chemical Brothers, Bob Sinclar, Deep Dish , Groove Armada, Tiesto , Sasha, Jon Digwed, Armin Van Buuren, Carl Kox si Paul Van Dyk.

Festivalul de la Bucuresti se va desfasura intr-o singura zi si va dura aproximativ 16 ore. Primii invitati vor fi anuntati, cel mai probabil, peste doua saptamani, potrivit organizatorilor.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner