Revelion cu Sophie Ellis Bextor in Piata Constitutiei

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Revelion cu Sophie Ellis Bextor in Piata Constitutiei

Cantareata britanica Sophie Ellis Bextor revine in Romania intr-un recital in cadrul concertului de Revelion organizat de Primaria Municipiului Bucuresti.

Concertul va fi organizat in Piata Constitutiei, in noaptea dintre ani, iar printre invitati se vor numara si Iris , Voltaj, Vama, Mandinga si Analia Selis.

Sophie Ellis Bextor va canta dupa miezul noptii, cand va avea loc si un spectacole cu lasere si efecte pirotehnice la care va participa si trupa de dansatori Phoenix Firedancers.

Pentru a doua oara in tara noastra

Sophie Ellis-Bextor si-a inceput cariera in 1997 si pentru un an a cantat in trupa indie Theaudience. Cand s-au despartit in 1998, aveau deja primul hit “A Pessimist Is Never Disappointed”. Cantareata britanica a editat primul album in 2001, ”Read My Lips”, urmat in 2003 de ”Shoot from the Hip”. Dupa o pauza de patru ani, Bextor a revenit cu ”Trip the Light Fantastic”, material pe care l-a prezentat in premiera si in Romania, in primavara, intr-un concert in clubul Fratelli.

Sophie se bucura de un numar tot mai mare de fani si de recunoastere a talentului pe plan mondial, hiturile “Take Me Home”, “Murder On The Dance Floor”, “Get Over You”si “Music Gets The Best Of Me” ajungand in fruntea topurilor si aducandu-i mai multe discuri de platina.

Revelion cu Tom Jones la Romexpo

Un alt spectacol de Revelion anuntat este cel organizat de Primaria Sectorului 5 la Romexpo, la care invitati sunt Tom Jones si trupa germana Alphaville, dar si Andra , Simplu, VH2, Andreea Banica, Pepe, Taraful Tandarica, Marcel Pavel, Voltaj, Holograf si Mihai Traistariu.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
11 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner