Shakira isi relanseaza albumul in format Blu-ray

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Shakira isi relanseaza albumul in format Blu-ray

“Oral Fixation Tour Live" este disponbil incepand de miercuri si in format Blu-ray, fiind pentru prima data cand artista beneficiaza de un astfel de suport pentru un album.

Discul contine 16 piese, 3 videoclipuri bonus, 2 documentare si vine la pachet cu un CD cu inca 5 melodii in versiune LIVE.Comercializat pentru inceput in Statele Unite, albumul vine de sarbatori la pretul special, de aproximativ 20 de dolari.

Turneul "Oral Fixation Tour" a debutat pe 25 ianuarie 2007 la Hamburg si a fost transpus deja pe DVD, versiunea Blu-ray aducand un plus de calitate dar si bonusuri deosebite fata de versiunea pe DVD.

Discul Blu-ray (numit si BD, din engleza Blu-ray Disc) este un tip de disc optic de mare densitate folosit pentru stocarea de date digitale, in special inregistrari video de inalta definitie. Un disc Blu-ray poate sa contina 25 GB pe fiecare strat, de peste 5 ori mai mult decat DVD-urile cu un strat care pot stoca doar 4,7 GB, iar discurile Blu-ray cu doua straturi (50 GB) pot stoca de aproape 6 ori mai multe date decat un DVD cu dublu strat (8,5 GB).

30 000 de fani au venit sa o vada la Timisoara

Cantareata a fost prezenta si in tara noastra intr-un concert exceptional pe data de 17 iulie pe Stadionul "Dan Paltinisan" din Timisoara. Ea a impresionat atunci peste 30 000 de fani prezenti la eveniment, cu vocea ei inconfundabila si prin faptul ca a dansat desculta.

De curand piesa “Despedida” a Shakirei , inclusa pe coloana sonora a filmului “Love in the Time of Cholera”, a intrat in cursa pentru Globurile de Aur. Globurile de Aur vor fi oferite pe 13 ianuarie in cadrul unei ceremonii de la Beverly Hilton – Los Angeles.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner