Bitza lansaza cel de-al IV-lea album

Bitza transmite in direct “Din inima orasului” incepand cu februarie 2008. Artistul a fost invitat la un post de radio bucurestean, unde a vorbit despre noul sau album. El a declarat ca materialul va purta numele “Din inima orasului” si va iesi pe piata in a doua luna a anului viitor.

Singura informatie pe care Bitza a mai lasat-o sa-i scape referitoare la viitorul disc este ca piesa “Din inima orasului” a fost realizata in colaborare cu Raku de la Zale. Albumul contine 12 piese, plus interludii si featuring-uri cu Ombladon, Cheloo, Raku, Tataee, Freakadadisk, Adrian Despot, Dj Dox si K-Gula.

Cele trei albume au fost un real succes

Primul LP hip-hop al artistului a fost “Sevraj”, care a iesit pe piata in mai 2004. Au urmat apoi ”Sinuciderea unui inger”(2005) si “Fapte bune” (2006)

Primul album Bitza, "Sevraj" si-a castigat locul in topul preferintelor prin cele doua videosingle-uri care au adunat cele mai multe nominalizari la recenta editie a premiilor MTV: “Urmatorul Pas” si “Vorbeste Vinul”.

”Sinuciderea unui inger”,cel de-al doilea album vine ca o confirmare a primului succes si arata foarte clar faptul ca primul album nu a fost un accident. Pe acest album a avut colaborari cu K-Gula, Dj Paul, Loredana, Vanessa S, Butch, VD, Deliric 1, LDoc.

Cel de-al treilea material discografic se numeste “Fapte bune”si contine 16 piese. “Fapte bune”este un album original, lucrat in colaborare cu nume sonore din muzica hip-hop.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: