Cristina Balan (Vocea Romaniei) si trupa sa canta la Hard Rock Cafe din Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Cristina Balan (Vocea Romaniei) si trupa sa canta la Hard Rock Cafe din Bucuresti

Vineri, 25 martie 2016 de la ora 22:30, Vocea Romaniei, Cristina Balan alaturi de trupa sa live, va invita la Hard Rock Cafe din Bucuresti pentru un concert unde o veti vedea acolo unde se simte cel mai bine, pe scena.

Chiar dacă este cunoscută publicului încă din 1999, când își făcea pentru prima dată apariția în showbiz alături de trupa Impact, Cristina Bălan a fost revelația sezonului 5 al Vocei României, show pe care l-a și câștigat. Cristina a surprins prin originalitate, o voce puternică și un timbru aparte, ușor de recunoscut. “Sunt muzică și muzica este eu” a fost prima declarație pe care a dat-o Cristina imediat după câștigarea marelui premiu Vocea României 2015.

La patru ani a urcat pentru prima dată pe o scenă, în parcul Roselor din Timișoara, orașul natal al artistei. De atunci, drumurile au purtat-o numai în direcția muzicii. A învățat limba engleză ascultând muzica celor de la Queen, cu dicționarul în față încercând să înțeleagă ce spune Freddie Mercury in versuri. A absolvit Colegiul Național de Artă Ion Vidu. A urmat timp de doi ani cursurile Conservatorului din Timișoara, dar a renunțat după doi ani, simțind că drumul ei trebuie să fie altul decât cel pe care îl credea cu ceva ani în urmă. Timp de zece ani, 1999-2009, a activat alături de trupa Impact. În 2013 lansează singleul “Final de război” împreună cu trupa sa – ABCD. Anul 2013 vine și cu vestea că va deveni mămică de gemeni, așa că artista decide să se retragă o perioadă pentru a se dedica exclusiv vieții de familie și creșterii copiilor. În 2015 artista decide că e momentul să revină acolo unde simte că îi este locul, pe scenă.

Cristina Bălan este un artist complet, fiind totodată și producător muzical, compozitor și textier pentru o serie de artiști, dar și co-autor pentru mai multe piese de succes internațional, din care și o piesă premiată cu disc de aur pentru vânzări (Sasha Lopez – All my people) și difuzări pe toate continentele.

Biletele pentru showul Cristina Balan & Band se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shop – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare.

Bilete au urmatoarele preturi:
-35 de lei , acces general cu loc la masa, in sala
-50 de lei, cu loc VIP in fata scenei, numar limitat la 80 de bilete

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 35 de lei. În ziua concertului, biletele isi pastreaza preturile.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic Fm

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 20 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 mai 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner