Trupa CARGO a fost decorata de catre Presedintele Romaniei cu Ordinul Cultural “Pentru Merit” in grad de Cavaler

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Trupa CARGO a fost decorata de catre Presedintele Romaniei cu Ordinul Cultural “Pentru Merit” in grad de Cavaler

Membrii trupei Cargo au fost decoraţi ieri, 15 martie 2016, de către preşedintele ţării, Klaus Iohannis, pentru cei 30 de ani de activitate si pentru aportul pe care trupa l-a adus rock-ului romanesc.

Şeful statului a semnat pe 1 decembrie 2015 un decret publicat în Monitorul Oficial pentru conferirea membrilor trupei Cargo a Ordinului Cultural “Pentru Merit” în grad de Cavaler.

“Suntem onorati pentru acesata distinctie si pentru faptul ca intreaga noastra activitate si-a pus amprenta asupra rock-ului din Romania. Tot ce am facut, am facut din suflet pentru publicul nostru si vrem sa le multumim ca au fost si sunt alaturi de noi in continuare. Tot ce facem este pentru voi!” au declarat membrii trupei Cargo.

Trupa este la a doua întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis, prima având loc la Media Music Awards, în Sibiu, unde a primit premiul de excelenţă. Actualul Presedinte, pe atunci primar al oraşului Sibiu, a insistat să predea personal premiul trupei Cargo. De asemenea, membrii trupei sunt cetăţeni de onoare ai oraşului Timişoara si au fost prima trupă românească care a fost nominalizata si la MTV EMA (European Music Awards).

Trupa Cargo va lansa oficial  DVD-ul “Live la Arenele Romane”   în cadrul concertului pe care trupa îl va susţine la Arenele Romane, în data de 18 martie. Primul extras pe single de pe acest material este “Nu pot trăi fără tine”, in varianta live.

În perioada 11-17 martie 2016, fanii pot pre-comanda DVD-ul “Live la Arenele Romane”, exclusiv de pe eMag.ro, urmând să îl primească chiar în ziua lansării, pe 18 martie. Trei cei mai norocoşi dintre aceştia vor avea şansa să participle la un meet & greet şi o sesiune de autografe cu trupa, în cadrul concertului de la Arenele Romane.

Începând cu 11 martie 2016, concertul “Live la Arenele Romane”, va fi disponibil pentru a fi ascultat exclusiv pe Deezer, timp de o săptămână, urmând ca, de pe 18 martie 2016 sa fie disponibil, în format audio, pe toate platformele digitale.

Pre-comanda Cargo – “Live la Arenele Romane”, în format fizic, aici:

http://smarturl.it/Cargo-LiveDVD-Emag

Ascultă Cargo – “Live la Arenele Romane”, în exclusivitate pe Deezer aici:

http://www.deezer.com/album/12604744

Pre-comanda/Asculta aici Cargo – “Live la Arenele Romane”:

https://MediaPro.lnk.to/Cargo-LiveLaAreneleRomane

Mai multe informaţii găsiţi aici:

https://www.facebook.com/cargorock/?fref=ts

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania/?

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9709 RON
GBP 1 x GBP = 5,8970 RON
USD 1 x USD = 4,5670 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 iulie 2024

Acum la Bucureşti
31 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner