Cutiuta Muzicala 6

Cu toate ca nu a avut inca parte de lansarea oficiala, ”Cutiuta muzicala 6”, cel mai tanar album din seria de succes a Cutiutelor, realizate de MediaPro Music, este deja pe primul loc la vanzari in reteaua de magazine Carrefour!

Lansata anul acesta in luna aprilie, ”Cutiuta muzicala 6” reuneste 12 cantecele pentru copii, alese de creatoarea Cutiutelor, Liliana Stefan, si interpretate de patru mamici celebre, Nadia Comaneci, Ioana Moldovan, Olivia Steer si Raluca Moianu. Printre cantecelele ce se regasesc pe noua Cutiuta se numara “Albinita mea”, “Vai, saracul pui de cuc”, “Cotofana”, “Degetelele”, sau “Barza si broastele”. Albumul aduce si o surpriza copiilor ce il asculta: 3 dintre cantecelele prezente pe album contin si inregistrarea pe negativ, astfel ca micutii pot face acum si karaoke!

Cum Cutiuta proaspat premiata merita sa fie sarbatorita, MediaPro Music va pregati la inceputul lunii iunie, mai exact pe 2 iunie, un eveniment de lansare a “Cutiutei muzicale 6”, iar astfel Ziua Copilului va putea fi sarbatorita pe notele cantecelelor de pe Cutiuta.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole