Cutiuta Muzicala 6

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Cutiuta Muzicala 6

Cu toate ca nu a avut inca parte de lansarea oficiala, ”Cutiuta muzicala 6”, cel mai tanar album din seria de succes a Cutiutelor, realizate de MediaPro Music, este deja pe primul loc la vanzari in reteaua de magazine Carrefour!

Lansata anul acesta in luna aprilie, ”Cutiuta muzicala 6” reuneste 12 cantecele pentru copii, alese de creatoarea Cutiutelor, Liliana Stefan, si interpretate de patru mamici celebre, Nadia Comaneci, Ioana Moldovan, Olivia Steer si Raluca Moianu. Printre cantecelele ce se regasesc pe noua Cutiuta se numara “Albinita mea”, “Vai, saracul pui de cuc”, “Cotofana”, “Degetelele”, sau “Barza si broastele”. Albumul aduce si o surpriza copiilor ce il asculta: 3 dintre cantecelele prezente pe album contin si inregistrarea pe negativ, astfel ca micutii pot face acum si karaoke!

Cum Cutiuta proaspat premiata merita sa fie sarbatorita, MediaPro Music va pregati la inceputul lunii iunie, mai exact pe 2 iunie, un eveniment de lansare a “Cutiutei muzicale 6”, iar astfel Ziua Copilului va putea fi sarbatorita pe notele cantecelelor de pe Cutiuta.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9681 RON
GBP 1 x GBP = 5,9215 RON
USD 1 x USD = 4,5404 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 iulie 2024

Acum la Bucureşti
32 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner