Noul album ETNO – Joaca mai cu foc

La inceputul verii 2007, formatia ETNO iese pe piata muzicala cu un nou album, intitulat "Joaca mai cu foc", album care contine 10 piese, fara   exceptie potentiale hit-uri: Mandra floare trandafir, La crasma cu poloboace, Hei omule (feat. Marcel Pavel), Di Di Di murgule Di,  Tot asa ma bate gandul, Floare de malin, Hai romane hai, Bat pamantul fara mila, Joaca mai cu foc.

Piesa de rezistenta a acestui material discografic, indelung asteptat de fani, este  Inima de roman (dulce amintire), primul extras pe single, care beneficiaza de un videoclip foarte reusit.

Departe de a parasi scena romaneasca, ETNO a sustinut in ultima perioada peste 600 de concerte, atat in tara cat si in strainatate. Concertele sustinute peste hotare (Austria, Statele Unite ale Americii, Afghanistan, Germania, Spania)  au dovedit ca reteta aleasa a fost una inspirata si gustata de public si fani.

Silvia Stanciu, Ramona Olteanu si Alin Pop abordeaza pe cel mai recent album tot stilul etno-dance care i-a consacrat, insa acesta este presarat cu influente diverse, ceea ce face ca trio-ul mixt ETNO sa reuseasca sa sparga monotonia existenta in Romania.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole