Dainton Connell, manager al grupului Pet Shop Boys a decedat

Dainton Connell, manager al grupului Pet Shop Boys a decedat intr-un accident de masina la Moscova

In zorii zilei de vineri, 5 octombrie Dainton Connell, manager al fimosului grup britanic Pet Shop Boys a murit intr-un accident de masina, la Moscova. Connell se afla in masina impreuna cu Anton Antonov, proprietarul unui club de elita din Moscova Roof of the World.

Joi seara, Chris Lowe, membru al celebrului duo si-a sarbatorit ziua de nastere la Sky Lounge Restaurant. Antonov si Lowe s-au intilnit acum citiva ani in St. Petersburg si au devenit prieteni foarte buni.Dupa petrecere, Antonov a vrut sa-i arate lui Dainton clubul sau. BMW-ul 525 in care s-au urcat rula cu 100 de mile la ora cind soferul a pierdut controlul volanului din cauza poleiului iar masina a derapat si s-a izbit cu putere de un copac dupa care a aterizat intr-un riu. Desi la fata accidentului au aparut destul de repede ambulanta si echipele de salvare cei doi nu au putut fi salvati.Potrivit raportului medical, pasagerii au murit instant, moartea lor fiind cauzata de impactul vehicolului cu copacul de care s-au izbit.

Pet Shop Boys este trupa cu vinzari de peste 50 de milioane de albume in intreaga lume si este recunoscuta pentru hituri precum: “Go West”, “West End Girls”, “Always on My Mind”, “It’s a Sin”, etc.

Reactiile Pet Shop Boys la aflarea tristei vesti:

Chris Lowe si Neil Tennant sint devastati de aceste vesti tragice. Il cunosteau pe Dainton de mai bine de 20 de ani. "Era un om loial, simpatic un prieten foarte bun. Sintem profund indurerati de moartea lui tragica. Gindurile noastre sint acum la familia lui, careia ii transmitem condoleante, cu profunda indurerare" au declarat ei.

Dainton (cunoscut si sub numele de "The Bear") i-a acompaniat pe Pet Shop Boys in toate turneele, incepind cu anul 1989. El apare si in videoclipurile  Pet Shop Boys’ la piese cum ar fi, "Jealousy", "So Hard" si"Was It Worth It?" precum si in filmul "The Somewhere concert".

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: