LILI SANDU ARE ACELASI REGIZOR CU WYCLEAF JEAN

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » LILI SANDU ARE ACELASI REGIZOR CU WYCLEAF JEAN

LILI SANDU ARE ACELASI REGIZOR CU WYCLEAF JEAN

LILI SANDU, care a  devenit cunoscuta datorita rolurilor interpretate in mega-productiile Media Pro Pictures “Numai iubirea” si “Pacatele Evei”, revine in atentia publicului cu o noua piesa, “Jump”, compusa de Nicola Jane Baker si Didier Atlan, compozitorii unor hituri de mare success international. Dupa superhitul “Aproape de tine”, piesa al carei succes la public a fost atat de mare incat aceasta este in continuare difuzata (la trei ani de la lansare!) pe posturile de radio si televiziune, Lili se pregateste sa lanseze un album integral in limba engleza, “Under My Soul”.   

Regizor este Stephane Lionardo, care a semnat si regia celui mai recent videoclip al lui Wycleaf Jean, “Sweetest Girl (Dollar Babe)”, o productie ce a beneficiat de un buget urias.

Videoclipul piesei “Jump” a fost filmat intr-un studio din Paris, de o casa de productie foarte renumita in Franta – BR Films. Aceasta a produs numeroase videoclipuri si filme pentru piata interna si internationala, pentru artisti ca Lara Fabian, Ronan Keating, Latifa, Pearl si altii

Filmarile pentru “Jump” s-au intins pe durata a doua zile. Este un videoclip de imagine, realizat din cadre de un mare impact vizual  in care artista apare jucandu-se cu apa, foc si gheata.

Regizorul a pus accent pe cateva scene alb-negru in stilul reclamelor anilor ’60, oferind astfel un plus de stralucire hollywoodiana acestui videoclip.  

“Jump” este produs pe pelicula de 35 mm. Responsabilii cu machiajul si coafura artistei pentru acest videoclip fac parte din staff-ul renumitului Jean-Paul Gaultier, rezultatul fiind de-a dreptul remarcabil! 

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner