“Daisies” este cel mai nou single semnat Katy Perry

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » “Daisies” este cel mai nou single semnat Katy Perry

Katy Perry nu inceteaza sa isi surprinda fanii. Dupa ce a anuntat ca este insarcinata, artista incepe un nou capitol muzical prin melodia „Daisies”, pentru care a filmat si un videoclip boem, in care o putem vedea pe Katy in toata splendoarea noului rol.

Katy va interpreta piesa „Daisies” pentru prima data live, de acasa, in transmisiune pe Amazon Music, iar duminica, 17 mai, va intra live in cadrul finalei American Idol unde, pe langa rolul de jurat, va prezenta publicului melodia,

„Daisies” este mai mult decat o piesa, este o poveste motivationala despre puterea omului in situatii conflictuale sau contexte nefavorabile. Despre libertate si puterea de a trece peste obstacole, de a ramane in picioare, se vorbeste in videoclipul regizat de catre Liza Voloshin.

Katy Perry pregateste si lansarea unui nou album, care va aparea pe 14 august. Pe noul material discografic, care vine la o distanta de 3 ani de albumul „Witness”, vom putea regasi si piesa „Daisies”.
Pe langa acestea, Katy a lansat si piese precum „Cozy Little Christmas”, „365” (in colaborare cu Zedd) sau „Harleys in Hawaii”, iar recent a prezentat publicului si piesa „Never Worn White”, cu un videoclip in care a anuntat ca este insarcinata.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9726 RON
GBP 1 x GBP = 5,7463 RON
USD 1 x USD = 4,5313 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
7 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner