Daniel Lazar a dus conceptul sau #LIVEANDLOUD la un alt nivel in ultima seara a Zilelor Bucurestiului

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Daniel Lazar a dus conceptul sau #LIVEANDLOUD la un alt nivel in ultima seara a Zilelor Bucurestiului

Duminica seara, in Parcul Herastrau, in incheierea evenimentelor organizate pentru Zilele Bucurestiului, Daniel Lazar a sustinut un concert extraordinar ducand conceptul sau #LIVEANDLOUD la un alt nivel. Este o promisiune pe care Daniel o indeplineste fiindca in urma cu ceva timp vorbea de foarte multe surprize pe care le pregateste pentru finalul acestui an in tot ceea ce inseamna #LIVEANDLOUD.

Sequence-011078Intr-o desfasurare impresionanta de forte artistul a comprimat in 45 de minute cele mai ascultate piese ale momentului impreuna cu cele mai cunoscute refrene ale romanilor. Momentul indelung aplaudat de catre cei prezenti a fost cand a interpretat la vioara “Ciocarlia” tot publicul devenind membru activ al trupei. Imediat dupa, o intreaga orchestra, Mundi Colour, condusa de Daniel Jinga, a venit alaturi de Daniel si band-ul sau si astfel s-a creat contextul muzical perfect pentru punerea in scena a unor piese nemuritoare: “Drumurile noastre toate”, “Strada Sperantei”, “Ani de liceu”, “Deschideti poarta soarelui”.

“De la inceputurile a tot ceea ce inseamna #LIVEANDLOUD asteptam o astfel de seara. A fost un concert extraordinar si acest lucru se datoreaza in mare parte celor prezenti, un public pe care orice artist l-ar dori, oameni frumosi care stiu sa se bucure de muzica si aplauda din toata inima. Le multumesc mult tuturor si de asemenea le multumesc si celor ce m-au facut sa contez duminica aseara pe scena din Herastrau: CreArt, Five’s International, Mundi Colour si Daniel Jinga si bineinteles, colegilor din echipa mea. Abia astept ca intr-un fel sau altul sa repetam intreaga nebunie. Sper si sunt convins ca se va intampla cat de curand !!! J ”

Video Link:

https://www.facebook.com/lazardaniel.ro/videos/vb.142863152439394/950028908389477/

Alte detalii si informatii puteti gasi si pe site-ul oficial al artistului (lazardaniel.ro) dar si pe pagina oficiala de facebook (facebook.com/lazardaniel.ro)

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 20 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 mai 2024

Acum la Bucureşti
21 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner