Daniel Lazar concerteaza “Plugged But Unplugged” in The Old Sibiu Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Daniel Lazar concerteaza “Plugged But Unplugged” in The Old Sibiu Bucuresti

“Altceva dar mai ales … altfel”, asa s-ar putea defini pe scurt concertul pe care Daniel Lazar il va sustine in The Old Sibiu Bucuresti, vineri, 18 septembrie 2015, incepand cu ora 20:00.  “Altfel” fiindca alaturi de prieteni invitati si colegi din trupa lui, Daniel va concerta #PLUGGEDBUTUNPLUGGED, intr-un nou episod al unei serii deja cunoscute publicului in care lucrurile sunt abordate intr-o maniera total diferita, la un alt volum, la un alt bpm, tot “petrecere” dar o petrecere placuta si linistita a unei seri de exceptie cu multa muzica buna si bineinteles, live.

#PLUGGEDBUTUNPLUGGED inseamna tranpunerea publica a unui concept exclusivist dedicat sectorului privat / corporate  in care eleganta si rafinamentul partiturilor de soul sau blues sau jazz sau chiar reductia acustica a celor mai cunoscute refrene actuale se intalnesc cu inclinatia lui Daniel de a comunica cu publicul doar prin intermediul muzicii. Si pentru ca mixul sa fie in afara obisnuitului artistul va adauga si vioara langa voce, pian si chitara pentru un altfel  de “jam session”, realmente extraordinar ca si desfasurare scenica.

“#PLUGGEDBUTUNPLUGGED este o insula unde te refugiezi pentru cateva ore pentru a te deconecta de la realitatea imediata a industriei muzicale. Este un altfel de sentiment pe care mi-l ofera desfasurarea acestui concept. Imi reincarc bateriile, imi pun gandurile si trairile in ordine. Multi zic ca este vorba de mai multa expresivitate in mod cert este mai multa liniste, alti prieteni zic ca este vorba de mai multa pasiune eu zic ca este mai multa apropiere. Cei care au fost la un concert #PLUGGEDBUTUNPLUGGED stiu exact despre ce este vorba, pe toti ceilalti ii astept vineri seara in The Old Sibiu Bucuresti, pentru a intelege la fata locului tot acest “altfel”.

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0723.602.560. Mai multe detalii vor fi afisate pe theoldsibiu.ro dar si pe site-ul oficial al artistului www.lazardaniel.ro si pe pagina oficiala de facebook, fb.com/lazardaniel.ro.

Adresa: Strada Otetelesanu Ion Nr. 3A-3B, Bucuresti

Telefon: 0723.602.560

Web: TheOldSibiu.Ro

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9703 RON
GBP 1 x GBP = 5,8071 RON
USD 1 x USD = 4,6322 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
23 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner