Mircea Baniciu & Band in concert la Hard Rock Cafe

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Mircea Baniciu & Band in concert la Hard Rock Cafe

Vineri, 25 septembrie 2015 de la ora 22:00, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe la un nou concert cu Mircea Baniciu si trupa sa.


O voce legendară revine la Hard Rock Cafe. BestMusic Live Concerts te invită pe 25 septembrie 2015 la un concert select, în care vei regăsi refrene rock pline de atitudine, dar şi fermecătoare „tristeţi provinciale”, istorisite pe note muzicale de Mircea Baniciu and Band. Vino să cânţi „Pisica neagră”, „Vara la ţară”, „Eşarfa” şi multe alte melodii ale îndrăgitului artist.

Încă din copilărie destinul lui Mircea Baniciu a fost marcat de vocaţia pentru muzică. Însă „examenul de maturitate” l-a trecut odată cu intrarea în trupa Phoenix, în 1971. Din acea perioadă datează piese precum “Nunta”, “Negru Vodă”, “Mugur de fluier” şi “Andrii Popa”.

Aproape un deceniu mai târziu, în 1981, Mircea Baniciu a făcut un nou pas important, de data aceasta ca parte a unei cariere solo, cu albumul ce a inclus piesele “Vara la tară”, “Tristeti provinciale”, “În tren”, “Rânduri pentru păsările călătoare” şi “Amintire”. Melodiile s-au bucurat de un mare succes şi se regăsesc şi astăzi în playlisturile radiourilor şi în concertele artistului.

Şi anii ’90 şi 2000 au fost prolifici pentru Mircea Baniciu, care a continuat să activeze cu succes, atât pe cont propriu, cât şi alături de Pasărea Colibri şi Phoenix.

Din 2007 până în prezent, artistul urmează calea unei cariere solo, având alături un band valoros, ce îi include pe Vlady Cnejevici şi Teo Boar. În această formulă va urca pe scena din Hard Rock Cafe, pe 25 septembrie 2015, de la ora 22.00.

Biletele pentru showul lui Mircea Baniciu se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

Biletele în presale au următoarele preţuri:

– 90 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 70 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 70 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 80 de lei cu acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM si oferit de iCentre

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9754 RON
GBP 1 x GBP = 5,8294 RON
USD 1 x USD = 4,6739 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
9 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner